Se Videoer Af Mig Her

Hej, Jeg hedder Niclas Vingaard. Jeg er 24 år og stand-up komiker. Jeg har optrådt med stand-up siden år 2017 og levet af det siden 2021.

Her kan du se videoer af mig optræde, samt kontakte mig.

Udfyld formularen eller fang mig på info@niclasvingaard.dk og få et personligt tilbud på din forespørgsel.

+5000 Glade Kunder & Gæster

+1000 optrædender

+6 års erfaring

Referencer

Hvem er Niclas Vingaard egentlig?

Jeg er en ung og spirende stand-up komiker på 24 år. Jeg har altid drømt om at lave stand-up og debuterede på scenen allerede som 18-årig, i august 2017. 

Jeg har sidenhen optrådt over 1000 gange og har mere end 200 privatfesters erfaring. Jeg har altid elsket at få andre til at grine, og det at glæde andre og give dem en god oplevelse er uden tvivl min motivation for at optræde. 

Jeg har siden 2021 levet af stand-up, hvilket for mig er en drøm der er gået i opfyldelse. At leve af at gøre andre glade er fantastisk og noget jeg håber på at kunne gøre mange år fremadrettet. For at kunne gøre det, kræver det at man er dygtig til sit arbejde, og derved have en masse glade kunder. 

Jeg har derfor en hel side kun til anmeldelser fra tidligere kunder som du kan læse her.

Kontakt Mig

Så hvis du står og mangler en ung og dygtig komiker der er din grinegaranti for gæsterne – Ja så glæder jeg mig til at høre fra dig.

Du kan kontakte mig gennem kontaktformularen eller på info@niclasvingaard.dk hvor jeg sidder klar til at give dig et personligt og skræddersyet tilbud på din forespørgsel.

Indhent et tilbud