Se Videoer Af Mig Her

Hej, Jeg hedder Niclas Vingaard. Jeg er 23 år og stand-up komiker. Jeg har optrådt med stand-up siden år 2017 og levet af det siden 2021.

Her kan du se videoer af mig optræde, samt kontakte mig.

Udfyld formularen til højre og få et personligt tilbud på din forespørgsel.

+40 anmeldelser

+500 optrædender

+5 års erfaring

Hvem er Niclas Vingaard egentlig?

Jeg er en ung og spirende stand-up komiker på 23 år. Jeg har altid drømt om at lave stand-up og debuterede på scenen allerede som 18-årig, i august 2017. 

Jeg har sidenhen optrådt over 500 gange og har mere end 100 privatfesters erfaring. Jeg har altid elsket at få andre til at grine, og det at glæde andre og give dem en god oplevelse er uden tvivl min motivation for at optræde. 

Jeg har siden 2021 levet af stand-up, hvilket for mig er en drøm der er gået i opfyldelse. At leve af at gøre andre glade er fantastisk og noget jeg håber på at kunne gøre mange år fremadrettet. For at kunne gøre det, kræver det at man er dygtig til sit arbejde, og derved have en masse glade kunder. 

Jeg har derfor en hel side kun til anmeldelser fra tidligere kunder som du kan læse her.

Kontakt Mig

Så hvis du står og mangler en ung og dygtig komiker der virkelig brænder for stand-up og for at give dine gæster den bedste oplevelse – ja så glæder jeg mig til at høre fra dig!

Du kan kontakte mig gennem nedenstående kontaktformular hvor jeg sidder klar til at give dig et personligt og skræddersyet tilbud til din forespørgsel.