Underholdning til bryllup

Hej. Jeg hedder Niclas Vingaard og jeg er stand-up komiker. Jeg kan give din bryllupsfest et ekstra sjovt indspark, så både dine gæster og brudeparret vil få en fantastisk sjov oplevelse de sent glemmer. Du kan kontakte mig gennem kontaktformularen eller på info@niclasvingaard.dk

Referencer

Se videoer med Niclas

Afspil video

Genial Komiker Til Bryllup

Er du ude og lede efter et sjovt indslag som underholdning til bryllup?

Jeg har mere end 1000 optrædeners erfaring, samt 200+ privatfester i rygsækken. Jeg har gennem flere år være en af danskernes foretrukne komiker til bryllup og ved præcis hvordan man giver en fantastisk sjov og personlig oplevelse.

Hvorfor vælge mig som din komiker til bryllup?

Ved at vælge mig som komiker til dit bryllup er du sikret en komiker der brænder for at give jer den bedste fest overhovedet. 

For mig er det vigtigt at underholdning til brudeparret og resten af gæsterne er i øjenhøjde og noget som de kan relatere til. For at kunne give den bedste underholdning til bryllup tilpasser jeg altid mit materiale efter anledningen og gæsterne, så i får den optimale oplevelse.

Hvis det lyder som noget for dig skal du være meget velkommen til at kontakte mig gennem kontaktformularen eller på info@niclasvingaard.dk.

Jeg står altid klar til at give et skræddersyet tilbud til din forespørgsel på underholdning til bryllup.

Komiker Til Bryllup i Øjenhøjde

Når man vælger at booke underholdning til bryllup er det vigtigt at indslaget indfrier ens forventninger, er sjov, nærværende og giver gæsterne samt brudeparret en ekstra oplevelse de vil snakke om resten af dagen.

Jeg har siden jeg startede med at optræde arbejdet imod at kunne give dig den bedste og sjoveste underholdning til bryllup.

Siden jeg debuterede med stand-up har jeg arbejdet hårdt og fokuseret mod at kunne være den perfekte komiker til bryllup. Jeg arbejder, tilpasser og skræddersyer min optræden efter at give dig og resten af selskabet en fantastisk og sjov underholdning til bryllup som gæsterne vil kunne huske i lang tid.

Få et indslag tilpasset jer

Jeg har fokuseret på at udvikle materiale der passer til det publikum der er til bryllupper så du får den optimale underholdning til dit bryllup. Jeg kan også tilpasse mit materiale så det kan fungerer som underholdning til sølvbryllup, eller underholdning til kobberbryllup.

Mit bagkatalog gør at jeg kan fange dine gæster og møde jer i øjenhøjde så i får et indslag der er tilpasset der hvor i er og hvem i er.

Så hvis du ønsker en dygtig, erfaren komiker med et alsidigt bagkatalog så du får et indslag der passer til anledningen – Ja så glæder jeg mig til at høre fra dig!

Du kan kontakte mig gennem en kontaktformular eller på info@niclasvingaard.dk hvor jeg sidder klar til at give dig et personligt tilbud.

image0

+1000 shows erfaring

Jeg har med mine mere end 1000 optrædeners erfaring og over 200 privat arrangementer, en masse erfaring og rutine i rygsækken der har givet mig et sjovt og alsidigt bagkatalog.

Jeg er derfor godt rustet til at kunne give lige præcis dit bryllup et ekstra sjovt og festligt indslag!

Holgerdanske-8

+5000 kunder tager ikke fejl

Jeg har gennem tiden glædet over 5000 kunder og publikummer og som komiker til bryllup, gjort festen endnu sjovere!

På siden her kan du se et udsnit af alle de mange anmeldelser jeg har fået. På den her side er der kun anmeldelser fra bryllupper. Så du kan se hvad andre synes om at bruge mig som deres komiker til bryllup.

Holgerdanske-10

skræddersyet tilbud på underholdning til fest

Du skal være velkommen til at kontakte mig angående din bryllupsunderholdning! Jeg står gerne til rådighed til at rådgive og vejlede dig omkring hvad der vil give dig det optimale bryllups indslag. Du kan kontakte mig gennem kontaktformularen på siden eller info@niclasvingaar.dk. Jeg skræddersyer ud fra din forespørgsel et personligt tilbud til din underholdning til bryllup.

Anmeldelser fra bryllupper

Niclas Vingaard - Hvem er jeg?

Jeg er en ung spirende komiker, der kommer fra Køge af. Jeg havde min første optræden i august 2017 og har sidenhen optrådt mere end 1000 gange og været fast inventar på flere prominente scener. 

Siden jeg var barn har jeg altid elsket at få andre til at grine og at gøre andre glade. Det er noget jeg elsker og som jeg altid har drømt om at leve af. Efter jeg prøvede at optræde for første gang var jeg fuldstændigt overbevist om at stand-up skulle være min levevej. For findes der noget bedre end at leve af at glæde andre? Ikke for mig ihvertfald. 

Hvad har jeg af erfaring?

Jeg har optrådt fast siden august 2017 hvilket har resulteret i over 1000 optrædener og jeg begyndte september 2021 at leve af stand-up. Jeg har en ubeskrivelig kærlighed til stand-up og en brændende passion for at gøre hver optræden endnu bedre – Så folk får lidt mere med hver gang. 

Jeg har optrådt på alt fra de helt små scener med 6-7 publikummer (det er en speciel oplevelse) og helt op til Bremen Teater, Comedy Zoo, Portalen i Greve, Århus Musikhus, Magasinet og Roskilde Kongrescenter. Jeg har varmet op for Anders Matthesen, Simon Talbot, Lasse Rimmer, Heino Hansen, Thomas Warberg, Torben Chris og mange flere. 

Hvorfor bør du vælge mig som din underholdning til bryllup?

Ved at vælge mig som din komiker til bryllup, får du en komiker der virkelig brænder for sit fag og som brænder for at gøre jeres bryllup endnu bedre!

Jeg har siden september 2021 levet af stand-up og jeg har en klar forventning samt ambition om at gøre de næste mange år. Det kan man i min optik udelukkende ved at være serviceminded, dygtig til sit arbejde – hvilket giver nogen glade kunder og gæster.

Så hvis det lyder som noget underholdning til bryllup du kan bruge, så vil jeg glæde mig til at høre fra dig! Du kan kontakte mig gennem kontaktformularen her på siden eller på info@niclasvingaard.dk.

Han er suveræn, kan varmt anbefale ham, han er skide god.

– Lene via Eventzonen
Niclas Vingaard

Personlig & Sjov Underholdning Til Bryllup

Når man booker underholdning til bryllup så er det vigtigt at man får et indslag tilpasset gæsterne og som kan fortsætte i den humor som selskabet har. Jeg bestræber mig derfor altid på at møde jer hvor i er og tilretter min optræden og materiale efter noget der skaber genkendelighed hos gæsterne.

Når man booker komiker til bryllup eller andet underholdning til bryllup er der mange som ønsker det skal være personligt målrettet underholdning til brudeparret.

Få målrettet underholdning

For at gøre indslaget ekstra personligt tager jeg gerne imod stikord om brudeparret. Sjove historier, hvordan de mødte hinanden, hvordan er de forskellige osv. Jeg garanterer ikke at jeg bruger det, men jeg tager altid gerne imod noter.

Jeg kigger det igennem og arbejder med det, for at se om jeg kan få noget sjovt, personligt og målrettet materiale ud af det.

Så hvis du ønsker et sjovt og personligt bryllups indslag der er tilpasset brudeparret og gæsterne – Ja så glæder jeg mig til at høre fra dig!

Jeg kan kontaktes gennem kontaktformularen her på siden  eller på info@niclasvingaard.dk.

Jeg vender altid hurtigt tilbage med et skræddersyet tilbud.

Hvad kan jeg ellers bookes til?

Underholdning til konfirmation

Giv konfirmanden en speciel gave

Til konfirmationer er der mennesker i alle aldre. De yngste sidder måske endda med ble, mens de ældste måske endda også bruger ble. Det kan derfor være et svært publikum at fange. Jeg har derfor lavet et skræddersyet konfirmationssæt hvor konfirmanden er i fokus. For er der noget som kan samle gæsterne om noget - så er det konfirmanden. Så hvis du ønsker et personligt og skræddersyet konfirmations underholdning - Så er jeg den rette for dig.
Læs mere

Underholdning til fødselsdag

Giv fødselaren og gæsterne en ekstra sjov gave

Jeg bliver ofte booket til fødselsdage for at give både hovedpersonen og resten af gæsterne en sjov overraskelse de fælles kan grine af. En komiker til en fødselsdag er som persille sovs til stegt flæsk - en perfekt kombination man ikke skal undvære.
Læs mere

Underholdning til firmafest

Glæd dine kolleger med en komiker

Hvis du skal holde en firmafest og ønsker at give din kollega en ekstra sjov overraskelse.. Så er jeg et godt forslag! Jeg har optrådt til et utal af firmafester og ved præcis hvordan de skal håndteres for at give dig og dine kollegaer det bedste indslag.
Læs mere

Book underholdning til bryllup

Så hvis du ønsker en dygtig, ihærdig komiker til bryllup med en brændende passion for stand-up og at glæde andre gennem grinet – Ja så synes jeg selv at jeg kunne være et udemærket bud på det du søger.

Jeg skræddersyer alle tilbud til de specifikke forespørgsler så du får et tilbud tilpasset dig. Kontakt mig gerne gennem kontaktformularen eller på info@niclasvingaard.dk. Måske er jeg lige den komiker til bryllup du står og mangler.

Book Sjov Underholdning Til Bryllup – Book Niclas Vingaard

underholdning til konfirmation

Indhent et tilbud