Underholdning til fest

Hej. Jeg hedder Niclas Vingaard. Jeg er 23 år og stand-up komiker. Jeg debuterede som komiker i august 2017 og har sidenhen optrådt mere end 500 gange. Her på siden kan du læse mere om mig, anmeldelser og meget mere. 

Sjov Underholdning Til Fest

Leder du efter et sjovt indslag som underholdning til fest?

Jeg har mere end 500 shows erfaring og har over 100 fester bag mig. Jeg har derfor massere af rutine og erfaring med alt fra bryllupper, konfirmationer, fødselsdage, studentergilde, jubilæum og meget mere.

Jeg går meget op i at give den optimale oplevelse og indslag så du får den perfekte underholdning til fest. For at sikre dig det sjove indslag til fest, udvælger jeg altid mit materiale efter anledning og gæsterne.

 Ved at vælge mig som din komiker til privat fest så er du sikret morsom underholdning til fest hvor indslaget er skræddersyet til gæsterne.

Hvis det lyder som noget for dig skal du være meget velkommen til at kontakte mig gennem kontaktformularen. Jeg vil efterfølgende kontakte dig og give et tilbud skræddersyet og tilpasset til din forespørgsel.

Underholdning Til Fest Tilpasset Dig

Når man vælger at booke noget underholdning til fest er det vigtigt at det lever op til ens forventninger, er sjovt og giver gæsterne en ekstra oplevelse de vil snakke om resten af aftenen.

Jeg har siden jeg startede med at optræde, arbejdet imod at kunne give dig den bedste og sjoveste underholdning til fest.

Jeg har brugt tiden på at udvikle materiale og jokes som passer til bryllupper, konfirmationer fødselsdage for unge, studentergilder osv.

Jeg har samtidigt også udviklet andet materiale som passer til firmafester, kobberbryllupper, runde fødselsdage, jubilæer og meget andet.

Mit bagkatalog gør derfor at jeg kan give dig det optimale indslag hvor materialet er skræddersyet og udviklet til den slags fester.

Så hvis du ønsker en dygtig og erfaren komiker med et alsidigt bagkatalog så du får et indslag der passer til arrangementet – Ja så glæder jeg mig til at høre fra dig! 

Du kan kontakte mig gennem ovenstående kontaktformular hvor jeg sidder klar til at give dig et personligt tilbud.

underholdning til julefrokost

Over 500 optrædeners erfaring

Jeg har mere end 500 optrædeners erfaring og over 100 privatfester i rygsækken. Det har givet mig et meget alsidigt bagkatalog og gør at jeg er rustet til at kunne give lige præcis din fest et ekstra sjovt indslag!

komiker optræder

+40 anmeldelser fra kunder og gæster

De mange optrædener har selvfølgelig også kastet en masse gode anmeldelser af sig. Det er nogen du kan læse her på siden fra tidligere kunder. Der kan du læse deres oplevelse af at have mig ude og underholde. Disse anmeldelser er der for at give et billede af hvad du får ved at booke mig.
Underholdning til bryllup

skræddersyet tilbud på underholdning til fest

Du skal derfor ikke tøve med at kontakte mig angående din fest. Jeg står gerne til rådighed for både at vejlede og rådgive dig omkring hvad der giver den optimale oplevelse. Du kan kontakte mig gennem kontaktformularen her på siden hvor jeg ud fra den giver dig et personligt og skræddersyet tilbud på underholdning til din fest.

Hvem er Niclas Vingaard?

Jeg er en ung spirende komiker fra Køge af. Jeg er bosat på Amager og debuterede som stand-up komiker i august 2017.

Jeg har altid elsket at få andre til at grine og at gøre andre glade er noget jeg virkelig brænder for. Efter jeg første gang stod på scenen var jeg overbevist om at det at være professionel stand-up komiker var min ultimative drøm.

Jeg har sidenhen optrådt mere end 500 gange og begyndte september 2021 at leve af stand-up. Jeg har en ubeskrivelig kærlighed til stand-up og en brændende passion for at glæde andre og gøre deres dag lidt sjovere.

Jeg har optrådt på alt fra de helt små scener med 6-7 publikummer (det er en speciel oplevelse) og helt op til Comedy Zoo, Portalen i Greve, Århus Musikhus og Roskilde Kongrescenter. 

Hvorfor vælge mig som din underholdning til fest?

Ved at vælge mig får du en komiker til privat fest der brænder for comedy og for at gøre din fest endnu bedre!

Jeg har levet af stand-up i 1 år og har en forventning om at gøre det de næste mange år. Dette kan man i min optik kun ved at være serviceminded, dygtig til sit arbejde og have nogen glade kunder.

Så hvis det lyder som noget for dig, så vil jeg glæde mig til at høre fra dig! Du kan kontakte mig gennem kontaktformularen her på siden.

Han er suveræn, kan varmt anbefale ham, han er skide god.

– Lene via Eventzonen
Niclas Vingaard

Personlig & Sjov Underholdning Til Fest

Når man booker underholdning til fest og sjove indslag til fest så er det vigtigt at få et indslag i øjenhøjde med publikum og som er nærværende.

Jeg bestræber mig altid på at møde publikum hvor de er og tilrette min optræden efter at der skal være noget genkendelighed for alle.

Mange vælger at booke underholdning til arrangementer med en hovedperson, eksempelvis konfirmation, bryllupper, studentergilde, fødselsdage osv. For at gøre det ekstra personligt tager jeg gerne imod stikord om hovedpersonen.

Jeg garanterer ikke at jeg bruger det, men jeg kigger det altid igennem og arbejder med det for at se om jeg kan få lavet noget sjovt og personligt materiale.

Så hvis du er på udkig efter et sjovt og personligt indslag tilpasset publikum og den sammensætning dine gæster er – Ja så glæder jeg mig til at høre fra dig!

Jeg kan kontaktes gennem kontaktformularen her på siden og vender tilbage på din forespørgsel med et skræddersyet tilbud.

Anmeldelser af underholdning

Hvad kan jeg ellers bookes til?

Underholdning til Bryllup

Giv brudeparret en speciel gave

Til bryllupper er der altid fantastisk stemning og derfor kan en komiker altid give stemningen et ekstra løft. At få et en komiker ud giver brudeparret en ekstra sjov gave som de vil huske mange år senere når de tænker på de mange magiske ting der skete til deres bryllup. Glæd dine nærmeste og book en rutineret komiker til et bryllup.
Læs mere

Underholdning til Fødselsdag

Giv fødselaren og gæsterne en ekstra sjov gave

Jeg bliver ofte booket til fødselsdage for at give både hovedpersonen og resten af gæsterne en sjov overraskelse de fælles kan grine af. En komiker til en fødselsdag er som persille sovs til stegt flæsk - en perfekt kombination man ikke skal undvære.
Læs mere

Underholdning til firmafest

Glæd dine kolleger med en komiker

Hvis du skal holde en firmafest og ønsker at give din kollega en ekstra sjov overraskelse.. Så er jeg et godt forslag! Jeg har optrådt til et utal af firmafester og ved præcis hvordan de skal håndteres for at give dig og dine kollegaer det bedste indslag.
Læs mere

Book underholdning til fest

Så hvis du søger en dygtig, ihærdig komiker der har en indædt passion for comedy og at gøre andre glade og få dem til at grine – Ja så synes jeg selv at jeg kunne være et bud på det du søger.

Jeg skræddersyer alle tilbud til de specifikke forespørgsler så du får et tilbud tilpasset dig. Kontakt mig gerne gennem nedenstående kontaktformular. Måske er jeg lige det indslag du står og mangler.

Book sjov underholdning til fest – Book Niclas Vingaard

Komiker der optræder
underholdning til konfirmation