Underholdning til fest

Hej. Jeg hedder Niclas Vingaard. Jeg er 24 år og stand-up komiker. Jeg kan som komiker til fest sikre dig et sjovt og festligt indslag til en skarp pris. Kontakt mig gennem formularen eller på info@niclasvingaard.dk og få et tilbud på din fest.

Referencer

Se videoer med Niclas

Afspil video

Fantastisk Underholdning Til Fest

Leder du efter et sjovt indslag som underholdning til fest?

Jeg har mere end 1000 shows erfaring og har over 200 fester bag mig. Jeg har massere af rutine og erfaring med alt fra bryllupper til konfirmationer, fødselsdage, studentergilde, jubilæummer og meget mere.

Komiker til fest tilpasset jer

Ved at vælge mig som din komiker til privat fest så er du sikret genial underholdning til fest hvor indslaget er skræddersyet til jer.

Mit fokus er altid at give den optimale oplevelse så du får den perfekte underholdning til fest. For at sikre dig det sjove indslag til fest, udvælger jeg altid mit materiale efter jeres anledning og gæster.

Hvis det lyder som noget for dig skal du være meget velkommen til at kontakte mig gennem kontaktformularen eller på info@niclasvingaard.dk. Jeg står altid klar til at give et personligt tilbud skræddersyet til dig.

Komiker Til Fest I Øjenhøjde

Når man vælger at booke noget underholdning til fest er det vigtigt at det lever op til ens forventninger, er sjovt og giver gæsterne en ekstra oplevelse de vil snakke om resten af aftenen.

Jeg har siden jeg startede med at optræde, leveret fantastisk underholdning til fest og givet en oplevelse til gæsterne.

Jeg har et stort og alsidigt bagkatalog der gør at jeg kan give dig det optimale indslag hvor materialet er skræddersyet og udviklet til lige præcis din fest.

Du kan kontakte mig gennem kontaktformularen eller på info@niclasvingaard.dk hvor jeg sidder klar til at give dig et personligt tilbud.

image0

1000 Shows Erfaring

Jeg har mere end 1000 optrædeners erfaring og over 200 privatfester i rygsækken. Det har givet mig et meget alsidigt bagkatalog og gør at jeg er rustet til at kunne give lige præcis din fest et ekstra sjovt indslag!

Holgerdanske-8

+5000 glade kunder og gæster

De mange optrædener har selvfølgelig også kastet en masse gode anmeldelser af sig. Det er nogen du kan læse her på siden fra tidligere kunder. Der kan du læse om deres oplevelse af at bruge mig som komiker til deres fest.

Hvis jeg lyder som et godt match til din fest, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte mig!

Holgerdanske-10

skræddersyet tilbud på underholdning til fest

Jeg står gerne til rådighed for både at vejlede og rådgive dig omkring hvad der giver dig og dine gæster den optimale oplevelse.

Du kan kontakte mig gennem kontaktformularen eller på info@niclasvingaard.dk hvor jeg giver et personligt tilbud på underholdning til din fest.

Hvem er Niclas Vingaard?

Jeg er en ung spirende komiker fra Køge af. Jeg er bosat på Amager og debuterede som stand-up komiker i august 2017.

Jeg har altid elsket at få andre til at grine og at gøre andre glade er noget jeg virkelig brænder for. Efter jeg første gang stod på scenen var jeg overbevist om at det at være professionel stand-up komiker var min ultimative drøm.

Hvad har jeg af erfaring?

Jeg har sidenhen optrådt mere end 1000 gange og begyndte september 2021 at leve af stand-up. Jeg har en ubeskrivelig kærlighed til stand-up og en brændende passion for at glæde andre og gøre deres dag lidt sjovere.

Jeg har optrådt på alt fra de helt små scener med 6-7 publikummer (det er en speciel oplevelse) og helt op til Comedy Zoo, Portalen i Greve, Århus Musikhus, Bremen Teater og Roskilde Kongrescenter. 

Hvorfor vælge mig som din underholdning til fest?

Ved at vælge mig får du en komiker til fest der kan sikre dig og dine gæster et sjovt indslag de sent glemmer. 

Jeg har levet af stand-up i flere år og har en forventning om at gøre det de næste mange år. Det kan man i min optik kun ved at være serviceminded, dygtig til sit arbejde og have nogen glade kunder.

Så hvis det lyder som noget for dig, så vil jeg glæde mig til at høre fra dig! Du kan kontakte mig gennem kontaktformularen her på siden eller på info@niclasvingaard.dk

Han er suveræn, kan varmt anbefale ham, han er skide god.

– Lene via Eventzonen
Niclas Vingaard

Personlig & Sjov Underholdning Til Fest

Når man booker underholdning til fest og sjove indslag til fest så er det vigtigt at få et indslag i øjenhøjde med publikum og som er nærværende.

Jeg møder altid publikum hvor i er og tilretter min optræden efter at der skal være noget genkendelighed for alle.

Få målrettet underholdning til fest

Mange vælger at booke underholdning til arrangementer med en hovedperson, eksempelvis konfirmation, bryllupper, studentergilde, fødselsdage osv. For at gøre det ekstra personligt tager jeg gerne imod stikord om hovedpersonen.

Jeg garanterer ikke at jeg bruger det, men jeg kigger det altid igennem og arbejder med det for at se om jeg kan få lavet noget sjovt og personligt materiale til festen.

Så hvis du er på udkig efter et sjovt og personligt indslag tilpasset jeres fest – Ja så glæder jeg mig til at høre fra dig!

Jeg kan kontaktes gennem kontaktformularen eller på info@niclasvingaard.dk.

Anmeldelser af underholdning

Hvad kan jeg ellers bookes til?

Underholdning til Bryllup

Giv brudeparret en speciel gave

Til bryllupper er der altid fantastisk stemning og derfor kan en komiker altid give stemningen et ekstra løft. At få et en komiker ud giver brudeparret en ekstra sjov gave som de vil huske mange år senere når de tænker på de mange magiske ting der skete til deres bryllup. Glæd dine nærmeste og book en rutineret komiker til et bryllup.
Læs mere

Underholdning til Fødselsdag

Giv fødselaren og gæsterne en ekstra sjov gave

Jeg bliver ofte booket til fødselsdage for at give både hovedpersonen og resten af gæsterne en sjov overraskelse de fælles kan grine af. En komiker til en fødselsdag er som persille sovs til stegt flæsk - en perfekt kombination man ikke skal undvære.
Læs mere

Underholdning til firmafest

Glæd dine kolleger med en komiker

Hvis du skal holde en firmafest og ønsker at give din kollega en ekstra sjov overraskelse.. Så er jeg et godt forslag! Jeg har optrådt til et utal af firmafester og ved præcis hvordan de skal håndteres for at give dig og dine kollegaer det bedste indslag.
Læs mere

Book underholdning til fest

Så hvis du søger en talentfuld og sjov komiker der har en indædt passion for comedy og at gøre andre glade – Ja så synes jeg selv at jeg kunne være et bud på det du søger.

Jeg skræddersyer alle tilbud til de specifikke forespørgsler så du får et tilbud tilpasset dig. Kontakt mig gerne gennem kontaktformularen eller på info@niclasvingaard.dk. Måske er jeg lige det indslag du står og mangler.

Book sjov underholdning til fest – Book Niclas Vingaard

underholdning til konfirmation

Indhent et tilbud