Underholdning Til Julefrokost

Hej. Jeg hedder Niclas Vingaard og jeg er komiker.

Jeg kan give dig den sjove underholdning til julefrokost du leder efter til en fornuftig pris.

Du kan kontakte mig gennem kontaktformularen eller på info@niclasvingaard.dk.

Referencer

Se videoer med Niclas

Afspil video

Komiker Til Julefrokost Med Grinegaranti

Er du på udkig efter et sjovt indslag som underholdning til julefrokost?

Jeg kan give jer sjov julefrokost underholdning der får alle til festen med og sikrer der bliver grinet igennem. Jeg har optrådt over 1000 gange og med mere end 200 privatarrangementer i rygsækken, kan jeg gøre jeres julefrokost ekstra sjov!

Vælg en komiker med erfaring

Jeg optrådt til utallige julefrokoster og jeg ved lige præcis hvordan jeg kan give jer den optimale underholdning til julefrokost.

Jeg sørger altid for at være i øjenhøjde med jer som publikum og møder jer hvor i er. Det betyder egentlig bare at jeg laver materiale ud fra den humor i har og gør så der er noget genkendelighed for alle. Og selvfølgelig noget jeg ved i kan få i tårer i øjnene af grin over.

Så hvis det lyder som noget du kan bruge, er du meget velkommen til at kontakte mig gennem kontaktformularen eller på info@niclasvingaard.dk.

Underholdning Til Julefrokost Tilpasset Jer

Når man beslutter sig for at ville booke noget sjov underholdning til julefrokost, er det vigtigt at den julefrokost underholdning man vælger, lever op til ens forventninger. Indslaget skal give gæsterne en ekstra en på opleveren og være noget folk skal huske fra aftenen.

Jeg har i mange år specialiseret mig i julefrokoster så jeg kan levere den bedste underholdning til julefrokost.

Jeg tilpasser derfor altid min optræden til jeres selskab og sikrer i får lige præcis det sjove indslag i drømmer om.

En komiker i øjenhøjde

Jeg er altid opmærksom på at have materiale der vil kunne fange alle i selskabet og gerne tilpasset jer. Så du ikke behøver at være nervøs for at få en komiker til julefrokost der laver det samme materiale som til en konfirmation.

Så hvis du søger en talentfuld, erfaren og fantastisk sjov komiker, med et alsidigt bagkatalog der tilpasser sin optræden efter jer for at give den bedste underholdning til julefrokost – Ja så glæder jeg mig til at høre fra dig!

Du kan kontakte mig gennem kontaktformularen eller på info@niclasvingaard.dk hvor jeg sidder klar til at give dig et personligt tilbud på din underholdning til julefrokost.

image0

Over 1000 optrædeners erfaring

Siden jeg startede med at optræde har jeg stået på scenen mere end 1000 gange og tallet øges stadig hver uge. Det har givet mig den nødvendige rutine og erfaring til at give jer den sjoveste julefrokost underholdning. 

Jeg kan derfor give dig lige præcis den underholdning du skal bruge til din julefrokost!

Holgerdanske-8

+5000 glade kunder og gæster

Jeg har gennem tiden fået mere end 5000 glade kunder og de kan ikke tage fejl. Eller kan de? 

Nej, ikke rigtigt. Men hvis du godt selv vil være sikker har jeg lagt nogen anmeldelser længere nede på siden, hvor du kan læse hvad andre synes om at have mig ude til deres julefrokost. 

Holgerdanske-10

skræddersyet tilbud på underholdning til fest

Så hvis en talentfuld og erfaren komiker som underholdning til julefrokost du ønsker – Ja så hører jeg gerne fra dig!

Du kan kontakte mig gennem kontaktformularen her på siden eller på info@niclasvingaard.dk. Jeg vurderer og skræddersyer alle tilbud jeg sender, ud fra din forespørgsel.

Hvem faen er Niclas Vingaard?

Jeg er en ung spirende stand-up komiker bosat på Amager, men født og opvokset i Køge.  

Jeg debuterede som komiker i august 2017 har sidenhen haft over 1000 optrædener og været fast inventar på adskillige prominente scener. 

Jeg har helt tilbage til jeg var barn altid elsket at gøre andre glade og få dem til at grine. At glæde andre med et godt grin er min helt store drivkraft som komiker, og det der gør jeg elsker mit arbejde som komiker.  

En komiker der brænder for sit arbejde

Jeg elsker at få andre mennesker til at grine og det har for mig altid været en drøm at få lov at leve af det. 

Efter jeg havde min første optræden blev jeg fuldstændigt besat af at optræde og få andre til at grine. Jeg var efter den første optræden i august 2017 fast besluttet på at stand-up skulle være min levevej. For findes der noget bedre end at leve af at glæde andre? Ikke for mig ihvertfald. 

Jeg har siden min debut i august 2017 optrådt fast og målrettet siden, hvilket har medført at jeg i september 2021 begyndte at leve af stand-up. Jeg har en ubeskrivelig passion for stand-up og for at gøre hver optræden en smule bedre – Så du får lidt mere for pengene hver gang. 

Jeg har erfaring med alt

Jeg har gennem tiden optrådt på alt fra de helt små, lokale scener hvor der nogen gange kun er 6-7 publikummer (det er en speciel oplevelse), og helt op til Comedy Zoo, Portalen i Greve, Århus Musikhus, Bremen Teater samt Roskilde Kongrescenter. 

Derudover har jeg også tidligere varmet op for Anders Matthesen, Lasse Rimmer, Heino Hansen, Thomas Warberg, Simon Talbot, Torben Chris og mange flere. 

Hvorfor skal du vælge mig som din underholdning til julefrokost?

Ved at vælge mig som din komiker til julefrokost, får du en komiker med en brændende passion for sit stand-up og som er en grinegaranti for din julefrokost.

Jeg har siden september 2021 levet af stand-up og har både en forventning og ambition om at gøre det de næste mange år. Det kan man i min optik kun gøre ved at være professionel, god til sit arbejde og derved have en masse glade kunder og anmeldelser.

Så hvis du ønsker en komiker til julefrokost med en brændende passion for det at underholde og glæde andre med grinet, så vil jeg glæde mig til at høre fra dig!

Du kan kontakte mig gennem kontaktformularen her på siden eller på info@niclasvingaard.dk omkring din underholdning til julefrokost.

Han er suveræn, kan varmt anbefale ham, han er skide god.

– Lene via Eventzonen
Niclas Vingaard

Underholdning Til Julefrokost I Top Kvalitet

Når man vælger at booke underholdning til julefrokost, er det vigtigt og altafgørende at man får et indslag, som passer til selskabet og som kan fortsætte i den humor og tone som gæsterne allerede har.

Jeg går derfor altid ind og møder jer hvor i er. Hvis er til humor under bæltestedet er det, det som i får. Hvis i er mere til parforhold skal i få det, og hvis har en helt 3. humorsmag så tilpasser jeg mig til det.

Når man booker underholdning til julefrokost er der oftest et ønske om at det skal være personligt og målrettet jer og jeres virksomhed, forening eller lignende.

Få et målrettet indslag til jeres fest

For at kunne gøre jeres indslag så personligt og nærværende som jeg kan, tager jeg derfor meget gerne imod ekstra noter om jeres arbejdsplads, forening mm. Det kan være alt fra grundlæggelsen, til sjove historier om medarbejdere, virksomhedens historie osv.  Jeg garanterer ikke at jeg bruger det, men jeg kigger det altid igennem og arbejder med det for at se om der skulle gemme sig noget guld der kan bruges.

Så hvis du ønsker et ekstra personligt og sjovt indslag som underholdning til julefrokost, skal du være velkommen til at kontakte mig!

Jeg kan kontaktes gennem kontaktformularen her på siden eller på info@niclasvingaard.dk og vender tilbage på din forespørgsel med et skræddersyet tilbud.

Anmeldelser af underholdning

Hvad kan jeg ellers bookes til?

Underholdning til konfirmation

Giv konfirmanden en speciel gave

Til konfirmationer er der mennesker i alle aldre. De yngste sidder måske endda med ble, mens de ældste måske endda også bruger ble. Det kan derfor være et svært publikum at fange. Jeg har derfor lavet et skræddersyet konfirmationssæt hvor konfirmanden er i fokus. For er der noget som kan samle gæsterne om noget - så er det konfirmanden. Det er en quiz om kristendommen og ting som konfirmanden burde have lært under konfirmationsforberedelserne, men så de færreste ved. Så har jeg selvfølgelig nogen fjollede spørgsmål om kristendomme, præmier til konfirmanden for at svare rigtigt og massere af sjove jokes. Så hvis du ønsker et personligt og skræddersyet konfirmations underholdning - Så er jeg den rette for dig.
Læs mere

Underholdning til bryllup

Giv brudeparret en speciel gave

Til bryllupper er der altid fantastisk stemning og derfor kan en komiker altid give stemningen et ekstra løft. At få et en komiker ud giver brudeparret en ekstra sjov gave som de vil huske mange år senere når de tænker på de mange magiske ting der skete til deres bryllup. Glæd dine nærmeste og book en rutineret komiker til et bryllup.
Læs mere

Underholdning til fødselsdag

Giv fødselaren og gæsterne en ekstra sjov gave

Jeg bliver ofte booket til fødselsdage for at give både hovedpersonen og resten af gæsterne en sjov overraskelse de fælles kan grine af. En komiker til en fødselsdag er som persille sovs til stegt flæsk - en perfekt kombination man ikke skal undvære.
Læs mere

Book underholdning til julefrokost

Så hvis du står og mangler en sjov og erfaren komiker til julefrokost, til at glæde dine gæster med et sjovt indslag – Ja så synes jeg faktisk selv at jeg kunne være et godt bud på det du søger.

Jeg skræddersyer alle mine tilbud til de specifikke forespørgsler så du får et unikt og personligt tilbud på din forespørgsel.

Kontakt mig gerne gennem nedenstående kontaktformular eller på info@niclasvingaard.dk. Du kan også ringe til mig på 42 15 33 58.

Måske er jeg lige den komiker du står og mangler som underholdning til julefrokost.

Book Underholdning Til Julefrokost – Book Niclas Vingaard

underholdning til konfirmation

Indhent et tilbud