Underholdning Til Julefrokost

Hej. Jeg hedder Niclas Vingaard og jeg er komiker. Jeg debuterede som stand-up komiker i august 2017 og har siden da optrådt mere end 500 gange og til over 100 privatarrangementer såsom firmafester, julefrokoster, sommerfester mm. 

Jeg kan give dig den sjove underholdning til julefrokost du leder efter til en fornuftig pris. 

Du kan læse mere om mig og hvad jeg kan tilbyde dig her på siden

Få Sjov Underholdning Til Julefrokost

Er du på udkig efter et sjovt indslag som underholdning til julefrokost?

Jeg kan give jer sjov julefrokost underholdning der får alle til festen med og sikrer der bliver grinet igennem. Jeg har optrådt over 500 gange og med mere end 100 privatarrangementer i rygsækken, kan jeg gøre jeres julefrokost ekstra sjov! 

Grundet mine mange optrædeners erfaring har jeg stor rutine med arrangementer lige præcis som dine og kan derfor give dig den optimale underholdning til julefrokost. 

Når jeg optræder for et selskab er det vigtigt for at underholdningen bliver så god som muligt, at man er i øjenhøjde med sit publikum. 

Det er essentielt for at skabe et godt show at man som komiker til julefrokost kan gå med på den tone der er til festen og kan møde gæsterne der hvor de er. 

Jeg tilpasser derfor altid mit sæt og mit materiale efter jer så jeg kan lave noget hvor der er genkendelighed og selvfølgelig en humor der matcher jeres, så i får den sjoveste oplevelse. For det er jo det, det hele handler om – I skal bare have det så sjovt som muligt. 

Så hvis det lyder som noget du kan bruge, er du meget velkommen til at kontakte mig gennem kontaktformularen til højre.

Underholdning Til Julefrokost Tilpasset Jer

Når man beslutter sig for at ville booke noget sjov underholdning til julefrokost, er det vigtigt at den julefrokost underholdning man vælger, lever op til ens forventninger. Indslaget skal give gæsterne en ekstra en på opleveren og være noget folk skal huske fra aftenen (hvis de altså overhovedet kan huske noget dagen efter).

Siden jeg debuterede med stand-up, har jeg arbejdet målrettet mod at være den bedste komiker til julefrokost og give jer underholdning til julefrokost tilpasset jer, i top klasse.

 Jeg har derfor gennem flere år arbejdet mod at have et meget alsidigt bagkatalog af materiale, som kan tilpasses det selskab jeg kommer ud til og den jargon som i har. 

Når jeg klargør det sæt jeg skal optræde med og mit materiale, tilpasser jeg det altid efter det arrangement jeg er booket ud til. Ved at jeg tilpasser mit materiale efter jer, er du garanteret et sjovt indslag med genkendelighed for alle og emner som publikum vil kunne nikke genkendende til. 

Jeg har siden starten fokuseret på at have materiale der vil kunne fange alle når man er underholdning til julefrokost. Så du ikke behøver at være nervøs for at få en komiker til julefrokost der laver det samme materiale som til en konfirmation. 

Så hvis du søger en dygtig og erfaren komiker, med et alsidigt bagkatalog der tilpasser sin optræden efter jer for at give den bedste underholdning til julefrokost – Ja så glæder jeg mig til at høre fra dig!

Du kan kontakte mig gennem ovenstående kontaktformular hvor jeg sidder klar til at give dig et personligt tilbud på din underholdning til julefrokost. 

underholdning til julefrokost

Over 500 optrædeners erfaring

Siden jeg startede med at optræde har jeg stået på scenen mere end 500 gange og tallet øges stadig hver uge. Det har givet mig den nødvendige rutine og erfaring til at give jer den sjoveste julefrokost underholdning. 

Jeg kan derfor give dig lige præcis den underholdning du skal bruge til din julefrokost!

komiker optræder

+40 anmeldelser fra kunder og gæster

Med over 500 optrædener er det umuligt at undgå der kommer nogen anmeldelser undervejs. Du vil derfor her på siden kunne læse anmeldelser fra tidligere kunder der fortæller om deres oplevelse ved at have mig ude og underholde. 

Disse anmeldelser er her udelukkende for at du kan få et billede af hvad du får ved at booke mig som din komiker til julefrokost. 

Underholdning til bryllup

skræddersyet tilbud på underholdning til fest

Så hvis en erfaren komiker med både mange gode shows og anmeldelser bag sig lyder som noget underholdning til julefrokost du ønsker – Ja så hører jeg gerne fra dig! 

Jeg sidder klar til både at rådgive og vejlede dig omkring hvad der giver den bedste julefrokost underholdning. 

Du kan kontakte mig gennem kontaktformularen her på siden. Jeg vurderer og skræddersyer alle tilbud jeg sender ud fra din forespørgsel. 

Hvem faen er Niclas Vingaard?

Jeg er en ung spirende stand-up komiker bosat på Amager, men født og opvokset i Køge.  

Jeg debuterede som komiker i august 2017 har sidenhen haft over 500 optrædener og været fast inventar på adskillige prominente scener. 

Jeg har helt tilbage til jeg var barn altid elsket at gøre andre glade og få dem til at grine. At glæde andre med et godt grin er min helt store drivkraft som komiker, og det der gør jeg elsker mit arbejde som komiker.  

Jeg elsker at få andre mennesker til at grine og det har for mig altid været en drøm at få lov at leve af det. 

Efter jeg havde min første optræden blev jeg fuldstændigt besat af at optræde og få andre til at grine. Jeg var efter den første optræden i august 2017 fast besluttet på at stand-up skulle være min levevej. For findes der noget bedre end at leve af at glæde andre? Ikke for mig ihvertfald. 

Jeg har siden min debut i august 2017 optrådt fast og målrettet siden, hvilket har medført at jeg i september 2021 begyndte at leve af stand-up. Jeg har en ubeskrivelig passion for stand-up og for at gøre hver optræden en smule bedre – Så du får lidt mere for pengene hver gang. 

Jeg har gennem tiden optrådt på alt fra de helt små, lokale scener hvor der nogen gange kun er 6-7 publikummer (det er en speciel oplevelse), og helt op til Comedy Zoo, Portalen i Greve, Århus Musikhus, samt Roskilde Kongrescenter. 

Derudover har jeg også tidligere varmet op for Lasse Rimmer, Heino Hansen, Thomas Warberg, Simon Talbot, Torben Chris og mange flere. 

Hvorfor skal du vælge mig som din underholdning til julefrokost?

Ved at vælge mig som din komiker til julefrokost, får du en komiker med en brændende passion for sit fag og som altid arbejder for at gøre din julefrokost endnu bedre!

Jeg har siden september 2021 levet af stand-up og har både en forventning og ambition om at gøre det de næste mange år. Det kan man i min optik kun gøre ved at være serviceminded, god til sit arbejde og derved en masse glade kunder og anmeldelser. 

Så hvis du ønsker en komiker til julefrokost med en brændende passion for det at underholde og glæde andre med grinet, så vil jeg glæde mig til at høre fra dig! 

Du kan kontakte mig gennem kontaktformularen her på siden omkring din underholdning til julefrokost. 

Han er suveræn, kan varmt anbefale ham, han er skide god.

– Lene via Eventzonen
Niclas Vingaard

Underholdning Til Julefrokost I Top Kvalitet

Når man vælger at booke underholdning til julefrokost, er det vigtigt og altafgørende at man får et indslag, som passer til selskabet og som kan fortsætte i den humor og tone som gæsterne allerede har. 

Af samme årsag bestræber jeg mig altid på at møde jer, der hvor i er. Jeg  tilrettelægger min optræden og materiale efter det der vil give den bedste oplevelse hos gæsterne og som i vil kunne grine mest af. 

Når man booker underholdning til julefrokost er der oftest et ønske om at det skal være personligt og målrettet jer og jeres virksomhed, forening eller lignende. 

For at kunne gøre jeres indslag så personligt og nærværende som jeg kan, tager jeg derfor meget gerne imod ekstra noter om jeres arbejdsplads, forening mm. Det kan være alt fra grundlæggelsen, til sjove historier om medarbejdere, virksomhedens historie osv.  Jeg garanterer ikke at jeg bruger det, men jeg kigger det altid igennem og arbejder med det for at se om der skulle gemme sig noget guld der kan bruges. 

Så hvis du ønsker et ekstra personligt og sjovt indslag som underholdning til julefrokost, skal du være velkommen til at kontakte mig! 

Jeg kan kontaktes gennem kontaktformularen her på siden og vender tilbage på din forespørgsel med et skræddersyet tilbud.

Anmeldelser af underholdning

Hvad kan jeg ellers bookes til?

Underholdning til konfirmation

Giv konfirmanden en speciel gave

Til konfirmationer er der mennesker i alle aldre. De yngste sidder måske endda med ble, mens de ældste måske endda også bruger ble. Det kan derfor være et svært publikum at fange. Jeg har derfor lavet et skræddersyet konfirmationssæt hvor konfirmanden er i fokus. For er der noget som kan samle gæsterne om noget - så er det konfirmanden. Det er en quiz om kristendommen og ting som konfirmanden burde have lært under konfirmationsforberedelserne, men så de færreste ved. Så har jeg selvfølgelig nogen fjollede spørgsmål om kristendomme, præmier til konfirmanden for at svare rigtigt og massere af sjove jokes. Så hvis du ønsker et personligt og skræddersyet konfirmations underholdning - Så er jeg den rette for dig.
Læs mere

Underholdning til bryllup

Giv brudeparret en speciel gave

Til bryllupper er der altid fantastisk stemning og derfor kan en komiker altid give stemningen et ekstra løft. At få et en komiker ud giver brudeparret en ekstra sjov gave som de vil huske mange år senere når de tænker på de mange magiske ting der skete til deres bryllup. Glæd dine nærmeste og book en rutineret komiker til et bryllup.
Læs mere

Underholdning til fødselsdag

Giv fødselaren og gæsterne en ekstra sjov gave

Jeg bliver ofte booket til fødselsdage for at give både hovedpersonen og resten af gæsterne en sjov overraskelse de fælles kan grine af. En komiker til en fødselsdag er som persille sovs til stegt flæsk - en perfekt kombination man ikke skal undvære.
Læs mere

Book underholdning til julefrokost

Så hvis du står og mangler en dygtig og ihærdig komiker der brænder for at gøre din fest bedre og glæd dine gæster med et sjovt indslag – Ja så synes jeg faktisk selv at jeg kunne være et godt bud på det du søger. 

Så hvis du står og mangler en dygtig og ihærdig komiker med en brændende passion for at gøre din julefrokost endnu bedre – Ja så synes jeg faktisk selv at jeg kunne være et godt bud på det du søger. 

Jeg skræddersyer alle mine tilbud til de specifikke forespørgsler så du får et unikt og personligt tilbud på din forespørgsel. 

 Kontakt mig gerne gennem nedenstående kontaktformular. Måske er jeg lige den komiker du står og mangler som underholdning til julefrokost.

Book Underholdning Til Julefrokost – Book Niclas Vingaard

Komiker der optræder
underholdning til konfirmation