Underholdning til konfirmation

Hej. Jeg hedder Niclas Vingaard og jeg er stand-up komiker.
Jeg har udviklet et speciallavet, skræddersyet konfirmationssæt udelukkende til konfirmationer.
Kontakt mig gennem kontaktformularen eller på info@niclasvingaard.dk. Du kan også fange mig på 42 15 33 58.

Referencer

Se videoer med Niclas

Afspil video

Den Ideelle Komiker Til Konfirmation

Er du på udkig efter et sjovt indslag som underholdning til konfirmation?

Jeg er Danmarks mest bookede komiker til konfirmation. Jeg har mere end 1000 optrædener og over 40 konfirmationer i kalenderen hvert år.

Og grunden til jeg er ude til så mange konfirmationer er fordi jeg har lavet et skræddersyet konfirmationssæt der giver et sjovt og personligt indslag med konfirmanden i fokus.

Vælg et skræddersyet konfirmationssæt

Til konfirmationer kan det for mange være svært at ramme alle, da der både kan sidde børn, men også bedsteforældre osv. Med mit konfirmationssæt er du sikret underholdning der rammer hele selskabet og som giver konfirmanden en personlig oplevelse vedkommende sent glemmer.

Hvis det lyder som noget for dig skal du være meget velkommen til at kontakte mig gennem kontaktformularen eller på info@niclasvingaard.dk.

Skræddersyet og professionel underholdning til konfirmation

Når man vælger at booke underholdning til konfirmation, er det vigtigt at indslaget lever op til forventningerne. Derfor er det ekstra vigtigt at den man booker, kan være i øjenhøjde med gæsterne og tilpasse deres humor.

En konfirmation har oftest folk i alle perioder af livet til festen. De yngste sidder måske endda med ble, mens de ældste faktisk måske endda også sidder med ble. Det kan derfor være svært at fange alle.
Af den årsag har jeg udviklet mit skræddersyede konfirmationssæt hvor konfirmanden er i fokus – For det er noget gæsterne kan samles om og nyde.

En quiz om ting konfirmanden burde vide

Sættet er en sjov tale og lykønskning til konfirmanden, samt en quiz om kristendommen. Quizzen er lavet ud fra ting som konfirmanden burde vide hvis de havde lyttet til konfirmationsforberedelserne, men som de færreste konfirmander ved.

Så er der sjove svarmuligheder til alle spørgsmål, præmier til konfirmanden for at svare rigtigt og selvfølgelig en masse sjove jokes undervejs.

Det er et sæt jeg har fået meget positiv respons på fra tidligere kunder, som du også kan læse under anmeldelser.

Så hvis du ønsker et sjovt, personligt og skræddersyet indslag til en fornuftig pris, som underholdning til konfirmation – Ja så glæder jeg mig til at høre fra dig!

Du kan kontakte mig gennem kontaktformularen eller på info@niclasvingaard.dk hvor jeg sidder klar til at give dig et personligt tilbud.

image0

Over 1000 optrædeners erfaring

Jeg har siden 2017 optrådt mere end 1000 gange og er stadig ude 5-7 gange om ugen. 

Det har givet mig et alsidigt bagkatalog der gør at jeg kan tilpasse mit indslag efter publikum og give jer den bedste og sjoveste oplevelse som jeres komiker til konfirmation.

Holgerdanske-8

+5000 glade kunder og gæster

Som Danmarks mest bookede komiker til konfirmationer har jeg selvfølgelig også en masse glade kunder og gæster der vil give deres anbefaling videre. 

Du kan derfor læse en del anmeldelser af mig, fra tidligere kunder der har haft mig ude som komiker til konfirmation. 

Holgerdanske-10

skræddersyet tilbud på underholdning til fest

Du skal derfor ikke tøve med at kontakte mig angående din konfirmation.

Jeg står gerne til rådighed for både at vejlede og rådgive dig omkring hvad der giver den optimale oplevelse. Du kan kontakte mig gennem kontaktformularen her på siden eller på info@niclasvingaard.dk.

Anmeldelser fra konfirmationer

Hvem er Niclas Vingaard?

Jeg er en ung spirende komiker fra Køge af. Jeg debuterede som stand-up komiker i august 2017.

Jeg har altid elsket at glæde andre mennesker og få dem til at grine. Det har været noget jeg altid har gjort og elsket siden starten. Jeg blev derfor bidt fuldstændigt af stand-up allerede første gang jeg stod på scenen. Jeg har siden da været overbevist om at jeg skal være stand-up komiker frem til jeg skal pensioneres.

Jeg har optrådt til næsten alt

Jeg har siden min debut optrådt fast hver uge på alverdens scener og optrådt på alt fra de helt små scener med 6-7 publikummer (det er en speciel oplevelse) og helt op til Comedy Zoo, Portalen i Greve, Århus Musikhus, Bremen Teater og Roskilde Kongrescenter.

Jeg begyndte i september 2021 at kunne leve af stand-up. At ens arbejde er at glæde andre og give dem en oplevelse som de ellers ikke havde fået, er fantastisk og noget jeg ønsker at give til så mange som muligt.

Hvorfor vælge mig som din komiker til konfirmation?

Ved at vælge mig får du en komiker til privat fest der kan give dig det mest populære og personlige indslag til en konfirmation i Danmark.

Ved at vælge mig som komiker til konfirmation er du sikret et indslag skræddersyet til lejligheden og en komiker til konfirmation der virkelig brænder for din fest.

Jeg har levet af stand-up siden september 2021 og har en forventning om at gøre det de næste mange år. Dette kan man i min optik kun ved at være serviceminded, dygtig til sit arbejde og have nogen glade kunder.

Så hvis det lyder som noget for dig, så vil jeg glæde mig til at høre fra dig! Du kan kontakte mig gennem kontaktformularen her på siden eller på info@niclasvingaard.dk.

Han er suveræn, kan varmt anbefale ham, han er skide god.

– Lene via Eventzonen
Niclas Vingaard

Personlig & Sjov Underholdning Til Konfirmation

Når man booker underholdning til konfirmation og især komiker til fest så er det vigtigt at få en komiker i øjenhøjde med publikum og især med konfirmanden som kan lave noget underholdning der også fanger en teenager på 13-15 år, samt resten af publikum.

Jeg sammensætter altid min optræden efter anledningen og fokuserer på hvad der vil give det sjoveste indslag til den pågældende fest.

Få målrettet materiale til jeres konfirmation

Hvis du booker mig som underholdning til konfirmation, tager jeg gerne imod stikord om konfirmanden.

Jeg vil ikke garantere at jeg bruger det, men jeg tager altid imod stikord som jeg arbejder med og ser om ikke jeg kan få noget sjovt, personligt materiale ud af det.

Så hvis du er på udkig efter et sjovt og personligt indslag tilpasset publikum og den sammensætning dine gæster er, som underholdning til konfirmation – Ja så glæder jeg mig til at høre fra dig!

Jeg kan kontaktes gennem kontaktformularen eller på info@niclasvingaard.dk.

Underholdning til Bryllup

Giv brudeparret en speciel gave

Til bryllupper er der altid fantastisk stemning og derfor kan en komiker altid give stemningen et ekstra løft. At få et en komiker ud giver brudeparret en ekstra sjov gave som de vil huske mange år senere når de tænker på de mange magiske ting der skete til deres bryllup. Glæd dine nærmeste og book en rutineret komiker til et bryllup.
Læs mere

Underholdning til Fødselsdag

Giv fødselaren og gæsterne en ekstra sjov gave

Jeg bliver ofte booket til fødselsdage for at give både hovedpersonen og resten af gæsterne en sjov overraskelse de fælles kan grine af. En komiker til en fødselsdag er som persille sovs til stegt flæsk - en perfekt kombination man ikke skal undvære.
Læs mere

Underholdning til firmafest

Glæd dine kolleger med en komiker

Hvis du skal holde en firmafest og ønsker at give din kollega en ekstra sjov overraskelse.. Så er jeg et godt forslag! Jeg har optrådt til et utal af firmafester og ved præcis hvordan de skal håndteres for at give dig og dine kollegaer det bedste indslag.
Læs mere

Book underholdning til konfirmation

Så hvis du søger en sjov komiker med et personlig og skræddersyet indslag lyder som noget for dig – Så glæder jeg mig til at høre fra dig!

Jeg skræddersyer alle tilbud til de specifikke forespørgsler, så du får et tilbud tilpasset dig.

Ønsker du konfirmationssættet så skriv det gerne.

Kontakt mig gennem kontaktformularen eller på info@niclasvingaard.dk. Måske er jeg lige det indslag du står og mangler.

Book sjov underholdning til konfirmation – Book Niclas Vingaard

underholdning til konfirmation

Indhent et tilbud