Underholdning til konfirmation

Hej. Jeg hedder Niclas Vingaard og jeg er stand-up komiker. Jeg debuterede i 2017 og har sidenhen optrådt mere end 500 gange og til mere end 70 konfirmationer.
Jeg har udviklet et speciallavet, skræddersyet konfirmationssæt udelukkende til konfirmationer sammen med min duo comedy makker.
Læs om det, mig og meget mere her på siden.

Sjov Underholdning Til Konfirmation

Er du på udkig efter et sjovt indslag som underholdning til konfirmation?

Jeg har mere end 500 optrædener og over 70 konfirmationer bag mig. Jeg har derfor stor erfaring med lige netop den slags fester og ved præcis hvordan de skal håndteres for at både gæsterne og konfirmanden får den bedste overraskelse.

For mig er det vigtigste at du som gæst eller publikum får den bedste og sjoveste oplevelse når du booker mig som din underholdning til konfirmation.

Jeg har derfor af samme årsag også lavet et skræddersyet konfirmationssæt til konfirmationer hvor konfirmanden bliver inddraget, uden at blive udstillet.

Hvis det lyder som noget for dig skal du være meget velkommen til at kontakte mig gennem kontaktformularen. Jeg vil efterfølgende kontakte dig og give et tilbud skræddersyet og tilpasset til din forespørgsel.

Skræddersyet og professionel underholdning til konfirmation

Når man vælger at booke underholdning til konfirmation, er det vigtigt at indslaget lever op til forventningerne. Derfor er det ekstra vigtigt at den man booker, kan være i øjenhøjde med gæsterne og tilpasse deres humor.

En konfirmation har oftest folk i alle perioder af livet til festen. De yngste sidder måske endda med ble, mens de ældste faktisk måske endda også sidder med ble. Det kan derfor være svært at fange alle.
Af den årsag har jeg udviklet mit skræddersyede konfirmationssæt hvor konfirmanden er i fokus – For det er noget gæsterne kan samles om og nyde.

Sættet er en sjov tale og lykønskning til konfirmanden, samt en quiz om kristendommen. Quizzen er lavet ud fra ting som konfirmanden burde vide hvis de havde lyttet til konfirmationsforberedelserne, men som de færreste konfirmander ved.

Så er der sjove svarmuligheder til alle spørgsmål, præmier til konfirmanden for at svare rigtigt og selvfølgelig en masse sjove jokes undervejs.

Det er et sæt jeg har fået meget positiv respons på fra tidligere kunder, som du også kan læse under anmeldelser.

Så hvis du ønsker et sjovt, personligt og skræddersyet indslag til en fornuftig pris, som underholdning til konfirmation – Ja så glæder jeg mig til at høre fra dig!

Du kan kontakte mig gennem ovenstående kontaktformular hvor jeg sidder klar til at give dig et personligt tilbud.

underholdning til julefrokost

Over 500 optrædeners erfaring

Jeg har siden 2017 optrådt mere end 500 gange. 

Det har givet mig et alsidigt bagkatalog der gør at jeg kan tilpasse mit indslag efter publikum og give jer den bedste og sjoveste oplevelse.

komiker optræder

+40 anmeldelser fra kunder og gæster

De mange optrædener har selvfølgelig også kastet en masse gode anmeldelser af sig. Det er nogen du kan læse her på siden fra tidligere kunder. Der kan du læse deres oplevelse af at have mig ude og underholde. Disse anmeldelser er der for at give et billede af hvad du får ved at booke mig.
Underholdning til bryllup

skræddersyet tilbud på underholdning til fest

Du skal derfor ikke tøve med at kontakte mig angående din konfirmation. Jeg står gerne til rådighed for både at vejlede og rådgive dig omkring hvad der giver den optimale oplevelse. Du kan kontakte mig gennem kontaktformularen her på siden hvor jeg ud fra den giver dig et personligt og skræddersyet tilbud på underholdning til din konfirmation.

Anmeldelser fra konfirmationer

Hvem er Niclas Vingaard?

Jeg er en ung spirende komiker fra Køge af. Jeg er bosat på Amager og debuterede som stand-up komiker i august 2017.

Jeg har altid elsket at glæde andre mennesker og få dem til at grine. Det har været noget jeg altid har gjort og elsket siden starten. Jeg blev derfor bidt fuldstændigt af stand-up allerede første gang jeg stod på scenen. Jeg har siden da været overbevist om at jeg skal være stand-up komiker frem til jeg skal pensioneres.

Jeg har siden min debut optrådt fast hver uge på alverdens scener og optrådt på alt fra de helt små scener med 6-7 publikummer (det er en speciel oplevelse) og helt op til Comedy Zoo, Portalen i Greve, Århus Musikhus og Roskilde Kongrescenter.

Jeg begyndte i september 2021 at kunne leve af stand-up. At ens arbejde er at glæde andre og give dem en oplevelse som de ellers ikke havde fået, er fantastisk og noget jeg ønsker at give til så mange som muligt.

Hvorfor vælge mig som din komiker til konfirmation?

Ved at vælge mig får du en komiker til privat fest der brænder for comedy og for at gøre din fest endnu bedre!

Ved at vælge mig som komiker til konfirmation er du sikret et indslag skræddersyet til lejligheden og en komiker til konfirmation der virkelig brænder for din fest.

Jeg har levet af stand-up siden september 2021 og har en forventning om at gøre det de næste mange år. Dette kan man i min optik kun ved at være serviceminded, dygtig til sit arbejde og have nogen glade kunder.

Så hvis det lyder som noget for dig, så vil jeg glæde mig til at høre fra dig! Du kan kontakte mig gennem kontaktformularen her på siden.

Han er suveræn, kan varmt anbefale ham, han er skide god.

– Lene via Eventzonen
Niclas Vingaard

Personlig & Sjov Underholdning Til Konfirmation

Når man booker underholdning til konfirmation og især komiker til fest så er det vigtigt at få en komiker i øjenhøjde med publikum og især med konfirmanden som kan lave noget underholdning der også fanger en teenager på 13-15 år, samt resten af publikum.

Jeg sammensætter altid min optræden efter anledningen og fokuserer på hvad der vil give det sjoveste indslag til den pågældende fest.

Hvis du booker mig som underholdning til konfirmation, tager jeg gerne imod stikord om konfirmanden. 

Jeg vil ikke garantere at jeg bruger det, men jeg tager altid imod stikord som jeg arbejder med og ser om ikke jeg kan få noget sjovt, personligt materiale ud af det.

Så hvis du er på udkig efter et sjovt og personligt indslag tilpasset publikum og den sammensætning dine gæster er, som underholdning til konfirmation – Ja så glæder jeg mig til at høre fra dig!

Jeg kan kontaktes gennem kontaktformularen her på siden og vender tilbage på din forespørgsel med et skræddersyet tilbud.

Underholdning til Bryllup

Giv brudeparret en speciel gave

Til bryllupper er der altid fantastisk stemning og derfor kan en komiker altid give stemningen et ekstra løft. At få et en komiker ud giver brudeparret en ekstra sjov gave som de vil huske mange år senere når de tænker på de mange magiske ting der skete til deres bryllup. Glæd dine nærmeste og book en rutineret komiker til et bryllup.
Læs mere

Underholdning til Fødselsdag

Giv fødselaren og gæsterne en ekstra sjov gave

Jeg bliver ofte booket til fødselsdage for at give både hovedpersonen og resten af gæsterne en sjov overraskelse de fælles kan grine af. En komiker til en fødselsdag er som persille sovs til stegt flæsk - en perfekt kombination man ikke skal undvære.
Læs mere

Underholdning til firmafest

Glæd dine kolleger med en komiker

Hvis du skal holde en firmafest og ønsker at give din kollega en ekstra sjov overraskelse.. Så er jeg et godt forslag! Jeg har optrådt til et utal af firmafester og ved præcis hvordan de skal håndteres for at give dig og dine kollegaer det bedste indslag.
Læs mere

Book underholdning til konfirmation

Så hvis du søger en dygtig, ihærdig komiker der har en indædt passion for comedy og at gøre andre glade og få dem til at grine – Ja så synes jeg selv at jeg kunne være et bud på det du søger.

Jeg skræddersyer alle tilbud til de specifikke forespørgsler så du får et tilbud tilpasset dig.

Ønsker du konfirmationssættet så skriv det gerne.

Kontakt mig gennem nedenstående kontaktformular. Måske er jeg lige det indslag du står og mangler.

Book sjov underholdning til konfirmation – Book Niclas Vingaard

Komiker der optræder
underholdning til konfirmation