Komiker anmeldelser

Hej. Jeg hedder Niclas Vingaard og jeg er stand-up komiker. Jeg debuterede med stand-up i 2017 og har sidenhen optrådt mere end 500 gange og til mere end 100 privatarrangementer.

Her på siden kan du læse anmeldelser fra tidligere kunder. Du skal være velkommen til at sende en uforpligtende forespørgsel gennem formularen til højre.

+40 anmeldelser fra privatfester

+30 anmeldelser fra virksomheder

Komiker anmeldelser fra tidligere kunder

Jeg har her på siden samlet mine anmeldelser og delt dem op efter anledning. Så i stedet for at ville booke en komiker til et bryllup, men vedkommende kun har anmeldelser fra konfirmationer, kan du her læse anmeldelser fra lige præcis den type fest som du også skal holde.

Du kan her finde anmeldelser fra virksomheder, bryllupper, studentergilde, konfirmationer, skoler og meget mere! 

Skulle du have lyst til noget underholdning, skal du være velkommen til at kontakte mig! Du kan kontakte mig ved at udfylde ovenstående kontaktformular eller skrive til mig på mail.

Jeg glæder mig til at høre fra dig! 

Anmeldelser fra konfirmationer

Anmeldelser fra firmaarrangementer

Anmeldelser fra skolearrangementer

Anmeldelser fra foredrag

Anmeldelser fra bryllupper

Anmeldelser fra andre underholdninger

Niclas vingaard komiker
Glad og dygtig komiker

Skal jeg også underholde til din fest?

Jeg har optrådt siden 2017 og det har givet mig flere hundred shows erfaring og rutine. Det gør jeg i dag kan give dig det optimale indslag der vil blive husket af både dig og dine gæster senere hen.

Jeg lægger altid vægt på at tilpasse mit materiale og min optræden efter publikum sådan så i får den bedste oplevelse.

Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud

Så hvis du ønsker en ung og erfaren komiker med en brændende passion for stand-up og for din fest – Så glæder jeg mig til at høre fra dig!

Du kan kontakte mig gennem nedenstående kontaktformular eller på min mail. Det er også muligt du kan ringe til mig på 42 15 33 58.