Komiker anmeldelser

Her på siden kan du læse anmeldelser fra tidligere kunder og se videoer af mig optræde. Du skal være velkommen til at sende en uforpligtende forespørgsel gennem kontaktformularen eller på info@niclasvingaard.dk

+200 anmeldelser fra privatfester

+50 anmeldelser fra virksomheder

Referencer

Komiker anmeldelser fra tidligere kunder

Jeg har her på siden samlet mine anmeldelser og delt dem op efter anledning. Så i stedet for at ville booke en komiker til et bryllup, men vedkommende kun har anmeldelser fra konfirmationer, kan du her læse anmeldelser fra lige præcis den type fest som du også skal holde.

Du kan her finde anmeldelser fra virksomheder, bryllupper, studentergilde, konfirmationer, skoler og meget mere!

Skulle du have lyst til noget underholdning, skal du være velkommen til at kontakte mig! Du kan kontakte mig ved at udfylde kontaktformularen eller skrive til mig på info@niclasvingaard.dk.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Anmeldelser fra konfirmationer

Anmeldelser fra firmaarrangementer

Anmeldelser fra skolearrangementer

Anmeldelser fra foredrag

Anmeldelser fra bryllupper

Anmeldelser fra andre underholdninger

AllCopyrights.CamillaLundbyePhotography-58
image0

Skal jeg også underholde til din fest?

Jeg har optrådt siden 2017 og det har givet mig over 1000 shows erfaring og rutine. Det gør jeg i dag kan give dig det optimale indslag der vil blive husket af både dig og dine gæster senere hen.

Jeg lægger altid vægt på at tilpasse mit materiale og min optræden efter publikum sådan så i får en fantastisk sjov oplevelse.

Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud

Så hvis du ønsker en ung og erfaren komiker med en brændende passion for stand-up og for din fest – Så glæder jeg mig til at høre fra dig!

Du kan kontakte mig gennem kontaktformularen eller på min mail info@niclasvingaard.dk. Det er også muligt at ringe til mig på 42 15 33 58.

Indhent et tilbud