Om Niclas Vingaard

Hej, Jeg hedder Niclas. Jeg er 24 år og har været komiker siden 2017.

Her på siden kan du lære om mig, hvem jeg er, hvorfor jeg blev komiker og hvad der gør at jeg elsker at få folk til at grine.

Ønsker du stand-up med grinegaranti kan du kontakte mig gennem formularen eller på info@niclasvingaard.dk

+5000 Glade Kunder og Publikummer

+1000 optrædender

+6 års erfaring

Referencer

Niclas Vingaard - Hvem er det?

Jeg er en ung spirende stand-up komiker fra Køge af. Jeg debuterede på den danske stand-up scene i august 2017, 1 måned efter jeg fyldte 18 år og har optrådt lige siden.

Jeg har altid elsket at få folk til at grine og nydt at gøre andres dag en smule bedre ved at give dem et smil på læben.

Fra første gang jeg kom op på scenen blev jeg bidt af det og jeg har sidenhen optrådt mere end 1000 gange, til over 200 privatfester og har levet af stand-up siden september 2021.

Det er fantastisk at leve af sin drøm og jeg er ikke i tvivl om at jeg skal være komiker resten af livet.

Hvorfor optræder jeg?

At få folk til at grine og vide de går gladere end da de kom er en fantastisk følelse og noget jeg bestræber mig på altid at gøre når jeg optræder. Hvad end jeg optræder til, om det er en havefest, show på Comedy Zoo eller noget helt 3. så er mit mål altid at give folk noget de kan grine af og komme i endnu bedre humør af.

Udover stand-up holder jeg faktisk også foredrag for folkeskoler, efterskoler, 10. klasser, gymnasier, handelsskoler mm. Foredraget handler om karriere og uddannelse og at det handler om at vælge noget der gør en glad.

Jeg laver disse foredrag for at inspirere unge mennesker til at følge deres drømme og være den støtte for dem, som jeg aldrig selv havde da jeg var den alder. At være i stand til at hjælpe andre og være et forbillede er en helt speciel følelse og noget jeg er utroligt stolt af jeg kan være for andre.

Kontakt Mig

Jeg håber det gav lidt svar på hvorfor jeg optræder og generelt på hvem jeg er. 

Hvis du skulle have lyst til at booke noget underholdning eller måske bare har et spørgsmål, kan du kontakte mig på kontaktformularen eller på info@niclasvingaard.dk.

Jeg håber på at høre fra dig!

Med Venlig Hilsen

Niclas Vingaard

Indhent et tilbud