Underholdning Til Firmafest

Hej. Jeg hedder Niclas Vingaard og jeg er stand-up komiker. Jeg debuterede med stand-up tilbage i august 2017. Jeg har sidenhen optrådt mere end 500 gange og til over 100 privatarrangementer såsom firmafester, julefrokoster, sommerfester mm. Jeg optræder både med normal stand-up og duo comedy som du kan se en video af her. 

Jeg kan give dig den underholdning til firmafest du har brug for  – Til en fornuftig pris. 

Du kan læse mere om mig og hvad jeg kan tilbyde dig her på siden.

Få Kvalitets Underholdning Til Firmafest

Er du på udkig efter et sjovt indslag som underholdning til firmafest?

Jeg er komiker og kan give jer præcis den firmafest underholdning der gør jeres fest ekstra sjov og sikrer at der bliver grint igennem.

Jeg har med over 500 optrædener og +100 privatarrangementers erfaring, den nødvendige rutine til at kunne gøre jeres firmafest endnu sjovere.

Mine mange optrædener har gjort at jeg har prøvet lidt af hvert og derfor har rutine og erfaring med stort set alle slags fester. Det gør at jeg kan give dig den optimale underholdning til firmafest som hele selskabet vil nyde og grine af.

For mig er det essentielt når jeg optræder for et selskab, at underholdningen bliver så god som muligt og at jeg er i øjenhøjde med publikum.

Er der noget jeg har lært efter flere hundrede optrædener er det at; det er altafgørende at man som komiker til firmafest kan gå med på den tone der er blandt gæsterne og at man som underholdning til firmafest kan møde gæsterne der hvor de er humormæssigt.

Jeg tilpasser af samme årsag derfor altid mit materiale efter det selskab jeg skal optræde for, så der er noget genkendelighed og selvfølgelig en humor og tone der matcher jeres, så i får den bedste oplevelse. For det er jo det, det hele handler om – I skal bare have det så sjovt som muligt.

Så hvis det lyder som noget du kan bruge, er du meget velkommen til at kontakte mig gennem kontaktformularen til højre.

Underholdning Til Firmafest Tilpasset Jer

Når man beslutter sig for gerne at ville booke underholdning til firmafest, er det vigtigt at sikre den firmafest underholdning man vælger, lever op til dine forventninger. Det skal gerne give dine kolleger en ekstra sjov aften og en på opleveren som de kan huske dagen efter (hvis de selvfølgelig overhovedet kan huske noget dagen efter).

Jeg har optrådt siden 2017 og har siden min debut arbejdet målrettet mod at være den bedste komiker til firmafest, og give publikum og jer den underholdning til firmafest som passer bedst til jer. 

Jeg har derfor gennem adskillige år arbejdet mod at have et meget alsidigt og bredt bagkatalog med materiale der kan tilpasses publikum, så jeg kan tilpasse mig efter den jargon og humor som i har. 

Når jeg udvælger det materiale jeg skal optræde med for jer, tilpasser jeg det altid efter det arrangement og det selskab jeg er booket ud til. Det gør jeg for at tilpasse mit indslag efter jer, så i er garanteret et sjovt indslag for alle med emner som har en vis genkendelighed for alle. 

Jeg har siden starten fokuseret på at udvikle materiale der vil kunne fange alle, når man er underholdning til firmafest. Det gør at du derfor ikke behøver at være nervøs for at få en komiker til firmafest der laver det samme indslag som til en konfirmation. 

Så hvis du er på udkig efter en erfaren og dygtig komiker med et alsidigt bagkatalog, som kan tilpasse sit materiale og underholdning efter jer – Ja så glæder jeg mig til at høre fra dig! 

Du kan kontakte mig gennem ovenstående kontaktformular hvor jeg sidder klar til at give dig et personligt tilbud på din underholdning til firmafest. 

underholdning til julefrokost

Over 500 optrædeners erfaring

Jeg har siden min debut som stand-up komiker haft mere end 500 optrædener og det er et tal der stadig øges hver uge. De mange optrædener gennem tiden har givet mig den nødvendige rutine og erfaring til at give jer den bedste firmafest underholdning. 

Jeg kan derfor give dig lige præcis den underholdning til firmafest du søger!

komiker optræder

+40 anmeldelser fra kunder og gæster

Med 500+ optrædener i baggagen er der selvfølgelig også kommet nogen anmeldelser undervejs fra kunder. Du vil derfor her på siden kunne læse en stor stak anmeldelser fra tidligere kunder der fortæller hvad deres oplevelse har været ved at booke mig. 

Disse anmeldelser er her kun for at du kan få et indtryk af hvad du får ved at booke mig som din komiker til firmafest. 

Underholdning til bryllup

skræddersyet tilbud på underholdning til fest

Så hvis du synes en erfaren komiker med både mange shows og gode anmeldelser bag sig, lyder som noget underholdning til firmafest du ønsker – Ja så hører jeg gerne fra dig! Jeg både rådgiver og vejleder gerne omkring hvad der passer bedst til din firmafest. 

Du kan kontakte mig gennem kontaktformularen her på siden. Jeg vurderer og skræddersyer alle tilbud jeg sender ud fra din forespørgsel. 

Niclas Vingaard - Hvem faen er det?

Jeg er en ung spirende stand-up komiker bosat på Amager, men født og opvokset i Køge.  

Jeg begyndte at optræde med stand-up i august 2017 og blev bidt af det med det samme. Jeg har sidenhen haft over 500 optrædener og været fast inventar på adskillige prominente stand-up scener. 

Jeg har siden barns ben altid haft en stor træng til at få folk til at grine, og elsket at gøre andre glade. At glæde andre mennesker med et godt grin helt nede fra maven er min personlige drivkraft som komiker og det der gør at jeg elsker mit arbejde som komiker. 

At få andre til at grine er noget af det bedste jeg ved og at få lov at leve af det, har for mig altid været en drøm jeg var nødt til at følge. 

Efter jeg debuterede på scenen blev jeg fuldstændigt bidt af comedy og det at optræde, og at få andre mennesker til at grine. Siden den optræden har jeg været fast besluttet på at stand-up skulle være min levevej. For findes der noget bedre end at leve af at glæde andre? Ikke for mig ihvertfald. 

Siden min debut på scenen i august 2017 har jeg optrådt fast og målrettet mod at gøre det til en karriere, hvilket også har medført at jeg i september 2021 begyndte at leve af stand-up. Jeg har en ubeskrivelig passion for stand-up og for at gøre hver eneste optræden en tand bedre – Så du får lidt for pengene hver gang. 

Jeg har gennem tiden optrådt på alt fra de helt små, lokale scener hvor der nogen gange kun er 6-7 publikummer (det er en speciel oplevelse), og helt op til Comedy Zoo, Portalen i Greve, Århus Musikhus, samt Roskilde Kongrescenter. 

Derudover har jeg også tidligere varmet op for Lasse Rimmer, Heino Hansen, Thomas Warberg, Simon Talbot, Torben Chris og mange flere. 

Hvorfor vælge mig som underholdning til firmafest?

Ved at vælge mig som din komiker til firmafest, får du et indslag med en komiker der har en brændende passion for stand-up og som altid arbejder for at gøre din firmafest underholdning endnu bedre!

Jeg begyndte at leve af stand-up i september 2021 og har både en forventning og ambition om at fortsætte med det mange år frem. Det kan man kun gøre i min optik, ved at være serviceminded, god til sit arbejde og derved sikre sig en masse glade kunder, samt gode anmeldelser. 

Så hvis du ønsker en komiker til firmafest med en brændende passion for det at optræde og som arbejder for at gøre din fest bedre – Så vil jeg glæde mig til at høre fra dig! 

Du kan kontakte mig gennem kontaktformularen her på siden omkring din underholdning til firmafest. 

Anmeldelser fra firmaarrangementer

Han er suveræn, kan varmt anbefale ham, han er skide god.

– Lene via Eventzonen
Niclas Vingaard

Underholdning Til Firmafest I Top Kvalitet

Når man beslutter sig for at booke underholdning til firmafest, er det vigtigt og essentielt at man får et underholdende indslag der passer til selskabet og som kan falde ind i den tone og humor som publikum allerede har. 

Af selvsamme årsag, fokuserer jeg også altid på at møde jer, der hvor i er. Jeg justerer og tilpasser min optræden, samt materiale efter jer og det som jeg tror der vil give jer den bedste oplevelse. 

Ved at booke underholdning til firmafest, er det ikke unormalt at der er et ønske om at gøre underholdningen mere personlig og målrettet til jer og jeres virksomhed. 

For at jeg kan give jer den bedste oplevelse og gøre det så nærværende og personligt som muligt, tager jeg gerne imod noter. Det kan være noter om alt fra jeres grundlæggelse, virksomhedens historie, sjove historier om medarbejdere mm. Jeg kan ikke garantere at jeg bruger det, men jeg kigger det altid igennem og arbejder fokuseret med det for at se om der skulle være noget brugbart til indslaget. 

Så hvis du ønsker et ekstra personligt og sjovt indslag som underholdning til firmafest, skal du være velkommen til at kontakte mig! 

Jeg kan kontaktes gennem kontaktformularen her på siden og vender tilbage på din forespørgsel med et skræddersyet tilbud.

Hvad kan jeg ellers bookes til?

Underholdning til konfirmation

Giv konfirmanden en speciel gave

Til konfirmationer er der mennesker i alle aldre. De yngste sidder måske endda med ble, mens de ældste måske endda også bruger ble. Det kan derfor være et svært publikum at fange. Jeg har derfor lavet et skræddersyet konfirmationssæt hvor konfirmanden er i fokus. For er der noget som kan samle gæsterne om noget - så er det konfirmanden. Det er en quiz om kristendommen og ting som konfirmanden burde have lært under konfirmationsforberedelserne, men som de færreste ved. Så har jeg selvfølgelig nogen fjollede spørgsmål om kristendommen, præmier til konfirmanden for at svare rigtigt og massere af sjove jokes. Så hvis du ønsker et personligt og skræddersyet konfirmations underholdning - Så er jeg den rette for dig.
Læs mere

Underholdning til bryllup

Giv brudeparret en speciel gave

Til bryllupper er der altid fantastisk stemning og derfor kan en komiker altid give stemningen et ekstra løft. At få et en komiker ud giver brudeparret en ekstra sjov gave som de vil huske mange år senere når de tænker på de mange magiske ting der skete til deres bryllup. Glæd dine nærmeste og book en rutineret komiker til et bryllup.
Læs mere

Underholdning til fødselsdag

Giv fødselaren og gæsterne en ekstra sjov gave

Jeg bliver ofte booket til fødselsdage for at give både hovedpersonen og resten af gæsterne en sjov overraskelse de fælles kan grine af. En komiker til en fødselsdag er som persille sovs til stegt flæsk - en perfekt kombination man ikke skal undvære.
Læs mere

Book underholdning til firmafest

Så hvis du står og har brug for en dygtig, arbejdsom og talentfuld komiker der brænder for at gøre din fest bedre og glæde dine kolleger med et sjovt indslag – Ja så synes jeg faktisk selv at jeg godt kunne være et forslag. 

Jeg skræddersyer alle mine tilbud til de specifikke forespørgsler så du får et unikt og personligt tilbud på din forespørgsel. 

 Kontakt mig gerne gennem nedenstående kontaktformular. Måske er jeg lige den komiker du står og mangler som underholdning til firmafest.

Book Underholdning Til Firmafest – Book Niclas Vingaard

Komiker der optræder
underholdning til konfirmation