Underholdning Til Firmafest

Hej. Jeg hedder Niclas Vingaard og jeg er stand-up komiker. Jeg tilbyder fantastisk sjov underholdning til firmafest – Til en fornuftig pris. 

Kontakt mig gennem formularen eller på info@niclasvingaard.dk og få et skræddersyet tilbud til jeres firmafest.

Referencer

Se videoer med Niclas

Afspil video

Komiker Til Firmafest

Er du på udkig efter et sjovt indslag som underholdning til firmafest?

Jeg er komiker og har i flere år givet firmafester fantastiske indslag og sikret alle tog grinene fra festen.

Jeg har med over 1000 optrædener og +200 privatarrangementers erfaring leveret sublim underholdning til adskillige firmafester og jeg kommer også gerne og gøre jeres firmafest ekstra sjov!

Tilpasset underholdning til firmafest

Jeg er altid i øjenhøjde med mit publikum og tilpasser min optræden efter at alle har det sjovt.

Er der noget jeg har lært efter mere end 1000 optrædener er det at; det er altafgørende at man som komiker til firmafest kan gå med på den tone der er blandt gæsterne og at man som underholdning til firmafest kan møde gæsterne der hvor i er humormæssigt.

Jeg tilpasser af samme årsag derfor altid mit materiale efter det selskab jeg skal optræde for, så der er noget genkendelighed og selvfølgelig en humor og tone der matcher jeres, så i får den bedste oplevelse. For det er jo det, det hele handler om – I skal bare have det så sjovt som muligt.

Få et tilbud i dag

Så hvis det lyder som noget du kan bruge, er du meget velkommen til at kontakte mig. Det kan du gøre gennem min kontaktformular eller på info@niclasvingaard.dk.

Underholdning Til Firmafest I Øjenhøjde

Når man beslutter sig for gerne at ville booke komiker til firmafest, er det vigtigt at sikre den firmafest underholdning man vælger, lever op til dine forventninger. Det skal gerne give dine kolleger en ekstra sjov aften og en på opleveren som de kan huske dagen efter.

Jeg har optrådt siden 2017 og arbejder målrettet mod at være den bedste komiker til firmafest, og give jer den underholdning til firmafest som passer bedst til jer.

Underholdning til glæde for hele selskabet

Når jeg udvælger det materiale jeg skal optræde med, tilpasser jeg det altid efter hvem i er og hvad i vil synes er sjovt. Det gør jeg for at tilpasse mit indslag efter jer, så i er garanteret et sjovt indslag for alle med emner som har en vis genkendelighed hele vejen rundt.

Så hvis du er på udkig efter en erfaren og dygtig komiker, som kan tilpasse sit materiale og underholdning efter jer – Ja så glæder jeg mig til at høre fra dig!

Du kan kontakte mig gennem kontaktformularen eller på info@niclasvingaard.dk. Jeg sidder klar til at give dig et 100% uforpligtende tilbud.

image0

Over 1000 Shows

Jeg har siden min debut som stand-up komiker haft mere end 1000 optrædener og det er et tal der stadig øges hver uge. Jeg ved derfor præcis hvordan en komiker til firmafest leverer den bedste underholdning.

Jeg kan give dig lige præcis den underholdning til firmafest du søger – til en skarp pris.

Holgerdanske-8

+5000 Glade Kunder & Publikummer

5000 glade publikummer tager ikke fejl. Og hvis du godt vil se det med dine egne øjne. Ja så har jeg lagt nogen anmeldelser her ind på siden fra andre virksomheder jeg har optrådt for. 

Anmeldelserne er her kun for at du kan få et indtryk af hvad du får ved at booke mig som din komiker til firmafest. 

Holgerdanske-10

skræddersyet tilbud på underholdning til fest

Så hvis du synes en erfaren komiker med både mange shows og gode anmeldelser bag sig, lyder som noget underholdning til firmafest du ønsker – Ja så hører jeg gerne fra dig! Jeg både rådgiver og vejleder gerne omkring hvad der passer bedst til din firmafest.

Du kan kontakte mig gennem kontaktformularen her på siden eller på info@niclasvingaard.dk.

Niclas Vingaard - Hvem faen er det?

Jeg er en ung spirende stand-up komiker fra Køge.  

Jeg begyndte at optræde med stand-up i august 2017 og blev bidt af det med det samme. Jeg har sidenhen haft over 1000 optrædener og været fast inventar på adskillige prominente stand-up scener. 

Jeg har siden barns ben altid haft en stor træng til at få folk til at grine, og elsket at gøre andre glade. At glæde andre mennesker med et godt grin helt nede fra maven er min personlige drivkraft som komiker og det der gør at jeg elsker mit arbejde som komiker. 

Hvorfor optræder jeg?

At få andre til at grine er noget af det bedste jeg ved og at få lov at leve af det, har for mig altid været en drøm jeg var nødt til at følge. 

Siden min debut har jeg været fast besluttet på at stand-up skulle være min levevej. For findes der noget bedre end at leve af at glæde andre? Ikke for mig ihvertfald. 

Jeg har altid optrådt fast og målrettet mod at gøre det til en karriere, hvilket også har medført at jeg i september 2021 begyndte at leve af stand-up. Jeg har en ubeskrivelig passion for stand-up og for at gøre hver eneste optræden en tand bedre – Så du får lidt mere for pengene hver gang. 

Hvad har jeg af erfaring?

Jeg har gennem tiden optrådt på alt fra de helt små, lokale scener hvor der nogen gange kun er 6-7 publikummer (det er en speciel oplevelse), og helt op til Comedy Zoo, Portalen i Greve, Århus Musikhus, Bremen Teater samt Roskilde Kongrescenter. 

Derudover har jeg også tidligere varmet op for Anders Matthesen, Lasse Rimmer, Heino Hansen, Thomas Warberg, Simon Talbot, Torben Chris og mange flere. 

Hvorfor vælge mig som underholdning til firmafest?

Ved at vælge mig som din komiker til firmafest, får du et indslag med en komiker der har en brændende passion for stand-up og som altid arbejder for at gøre din firmafest underholdning endnu bedre!

Jeg begyndte at leve af stand-up i september 2021 og har både en forventning og ambition om at fortsætte med det mange år frem. Det kan man kun gøre i min optik, ved at være professionel, god til sit arbejde og derved sikre sig en masse glade kunder, samt gode anmeldelser.

Så hvis du ønsker en komiker til firmafest med en brændende passion for at få dig til at grine – Så vil jeg glæde mig til at høre fra dig!

Du kan kontakte mig gennem kontaktformularen eller på info@niclasvingaard.dk omkring din underholdning til firmafest.

Anmeldelser fra firmaarrangementer

Han er suveræn, kan varmt anbefale ham, han er skide god.

– Lene via Eventzonen
Niclas Vingaard

Underholdning Til Firmafest I Top Kvalitet

Når man beslutter sig for at booke underholdning til firmafest, er det vigtigt og essentielt at man får et underholdende indslag der passer til selskabet og som kan falde ind i den tone og humor som i allerede har.

Jeg møder altid mit publikum i øjenhøjde så jeg kan give jer den bedste oplevelse. Jeg justerer og tilpasser min optræden, samt materiale så i får et fantastisk sjovt og unikt show.

Ved at booke underholdning til firmafest, er det ikke unormalt at der er et ønske om at gøre underholdningen mere personlig og målrettet til jer og jeres virksomhed.

Få målrettet underholdning

For at jeg kan give jer den bedste oplevelse og gøre det så nærværende og personligt som muligt, tager jeg gerne imod noter. Det kan være noter om alt fra jeres grundlæggelse, virksomhedens historie, sjove historier om medarbejdere mm. Jeg kan ikke garantere at jeg bruger det, men jeg kigger det altid igennem og arbejder fokuseret med det for at se om der skulle være noget brugbart til indslaget.

Så hvis du ønsker et ekstra personligt og sjovt indslag som underholdning til firmafest, skal du være velkommen til at kontakte mig!

Jeg kan kontaktes gennem kontaktformularen her på siden eller på info@niclasvingaard.dk og vender tilbage på din forespørgsel med et skræddersyet tilbud.

Hvad kan jeg ellers bookes til?

Underholdning til konfirmation

Giv konfirmanden en speciel gave

Til konfirmationer er der mennesker i alle aldre. De yngste sidder måske endda med ble, mens de ældste måske endda også bruger ble. Det kan derfor være et svært publikum at fange. Jeg har derfor lavet et skræddersyet konfirmationssæt hvor konfirmanden er i fokus. For er der noget som kan samle gæsterne om noget - så er det konfirmanden. Det er en quiz om kristendommen og ting som konfirmanden burde have lært under konfirmationsforberedelserne, men som de færreste ved. Så har jeg selvfølgelig nogen fjollede spørgsmål om kristendommen, præmier til konfirmanden for at svare rigtigt og massere af sjove jokes. Så hvis du ønsker et personligt og skræddersyet konfirmations underholdning - Så er jeg den rette for dig.
Læs mere

Underholdning til bryllup

Giv brudeparret en speciel gave

Til bryllupper er der altid fantastisk stemning og derfor kan en komiker altid give stemningen et ekstra løft. At få et en komiker ud giver brudeparret en ekstra sjov gave som de vil huske mange år senere når de tænker på de mange magiske ting der skete til deres bryllup. Glæd dine nærmeste og book en rutineret komiker til et bryllup.
Læs mere

Underholdning til fødselsdag

Giv fødselaren og gæsterne en ekstra sjov gave

Jeg bliver ofte booket til fødselsdage for at give både hovedpersonen og resten af gæsterne en sjov overraskelse de fælles kan grine af. En komiker til en fødselsdag er som persille sovs til stegt flæsk - en perfekt kombination man ikke skal undvære.
Læs mere

Book underholdning til firmafest

Så hvis du står og har brug for en dygtig, sjov og talentfuld komiker der brænder for at gøre din fest bedre og glæde dine kolleger med et sjovt indslag – Ja så synes jeg faktisk selv at jeg godt kunne være et godt forslag.

Jeg skræddersyer alle mine tilbud til de specifikke forespørgsler så du får et unikt og personligt tilbud på din forespørgsel.

Kontakt mig gerne gennem nedenstående kontaktformular eller på info@niclasvingaard.dk. Du kan også ringe til mig på 42 15 33 58.

Måske er jeg lige den komiker du står og mangler som underholdning til firmafest.

Book Underholdning Til Firmafest – Book Niclas Vingaard

underholdning til konfirmation

Indhent et tilbud