Underholdning til fødselsdag

Hej. Jeg hedder Niclas Vingaard og jeg er stand-up komiker. Jeg begyndte at optræde i august 2017 og har siden da optrådt over 500 gange og til mere end 100 privatfester. Jeg kan give dine fødselsdagsgæster en ekstra sjov overraskelse som underholdning til fødselsdag. 

Du kan læse mere om mig og hvad jeg kan tilbyde dig, her på siden. 

Underholdning Til Fødselsdag For Voksne

Står du og mangler et sjovt indslag som underholdning til fødselsdag? 

Jeg kan være din komiker til fødselsdag! Jeg har over 500 shows erfaring og 100+ privatfester i bagagen. Det gør at jeg har stor erfaring med lige præcis fester som din og kan være en ekstra sjov underholdning til fødselsdag. 

Jeg vægter højt når jeg optræder for et selskab, at jeg er i øjenhøjde med gæsterne. Dette er essentielt for et godt show, nemlig at man kan vurdere publikum og hvordan de får den bedste oplevelse. For det er jo det underholdning til fødselsdag handler om – at give gæsterne den bedste oplevelse. 

Jeg tilpasser derfor altid mit materiale og det sæt jeg skal lave efter anledningen og det publikum der sidder. Du skal ved at vælge mig derfor ikke være nervøs for at få en ud der laver det samme indslag til en 20 års fødselsdag som til en 60 års. 

Så hvis det lyder som noget du kan bruge, er du meget velkommen til at kontakte mig gennem kontaktformularen til højre. 

Jeg vil efterfølgende give dig et skræddersyet tilbud baseret på den forespørgsel på underholdning til fødselsdag du har sendt. 

Få Sjov Underholdning Til Fødselsdag

Når man vælger at booke noget underholdning til fødselsdag for voksne, er det vigtigt at det man booker lever op til ens forventninger, er nærværende og ikke mindst sjovt. Så indslaget kan give gæsterne en ekstra oplevelse de vil huske resten af festen.

Siden jeg startede med at optræde har jeg arbejdet målrettet mod at kunne være den bedste komiker til fødselsdag og levere underholdning til fødselsdag i sær klasse. 

Jeg har derfor siden jeg debuterede som komiker arbejdet mod at have meget alsidigt materiale der kan tilpasses til de forskellige anledninger, især med fokus på fødselsdage. 

Jeg arbejder, tilpasser og skræddersyer min optræden og det sæt jeg optræder med den dag, efter selskabet så jeg møder jer i øjenhøjde og der hvor i er. Ved at tilpasse mit materiale efter jer er du sikret et sjovt og personligt indslag med emner publikum vil kunne relatere til, som underholdning til fødselsdag. 

Jeg har haft mit fokus på at udvikle materiale tilpasset fødselsdage og de forskellige aldersgrupper, så jeg altid kan levere materiale der rammer publikum hvad end gennemsnitsalderen er 55 eller 25 år. 

Så hvis du ønsker en dygtig og erfaren komiker med et alsidigt bagkatalog lavet med formålet for at være underholdning til rund fødselsdag, eller måske bare til almindelig fødselsdag – Ja så glæder jeg mig til at høre fra dig! 

Du kan kontakte mig gennem ovenstående kontaktformular hvor jeg sidder klar til at give dig et personligt tilbud på din underholdning til fødselsdag. 

underholdning til julefrokost

Over 500 optrædeners erfaring

Jeg har siden min debut optrådt mere end 500 gange og til over 100 privatfester. Det har givet mig den nødvendig erfaring og rutine til at have et alsidigt bagkatalog og vide hvordan man leverer den optimale underholdning til fødselsdag. 

Jeg er derfor godt rustet til at kunne give lige præcis din fødselsdag et ekstra festlig og sjovt indspark! 

komiker optræder

+40 anmeldelser fra kunder og gæster

Med så mange optrædener får man selvfølgelig også nogen anmeldelser undervejs. Det er anmeldelser der er her på siden for at du kan læse dem.

Disse anmeldelser er her for at du kan få et indtryk af hvad du får ved at booke mig som din komiker til fødselsdag.

Underholdning til bryllup

skræddersyet tilbud på underholdning til fest

Hvis en rutineret komiker med mange gode anmeldelser bag sig lyder som noget du ønsker skal stå for underholdning til fødselsdag – Så hører jeg gerne fra dig! 

Jeg både rådgiver og vejleder dig også gerne omkring hvad der vil give den optimale fødselsdags underholdning. 

Du kan kontakte mig gennem den kontaktformular du finder her på siden. Jeg skræddersyer et personligt tilbud til alle forespørgsler ud fra din forespørgsel på underholdning til fødselsdag. 

Niclas Vingaard - Hvem er jeg?

Jeg er en ung spirende stand-up komiker fra Køge af, men nu bosat på Amager. 

Jeg debuterede som komiker i august 2017 har sidenhen haft over 500 optrædener og været fast inventar på adskillige prominente scener. 

Jeg har altid siden jeg var barn, elsket at få andre til at grine. At gøre andre glade og gøre deres humør endnu bedre er min helt store drivkraft som komiker. Jeg elsker at få andre til at grine og det har altid været en drøm at få lov at leve af det. 

Efter min første optræden blev jeg forelsket i stand-up og fast besluttet på at gøre comedy til min levevej. For findes der noget bedre end at leve af at glæde andre? Ikke for mig ihvertfald.

 

Jeg har siden min debut i august 2017 optrådt fast og målrettet, hvilket har gjort at jeg i september 2021 begyndte at leve af stand-up. Jeg har en ubeskrivelig kærlighed til stand-up og en brændende passion for at gøre hver en optræden endnu bedre – Så du får lidt mere med hver gang. 

Jeg har gennem tiden optrådt på alt fra de helt små, lokale scener hvor der nogen gange kun er 6-7 publikummer (det er en speciel oplevelse), og helt op til Comedy Zoo, Portalen i Greve, Århus Musikhus, samt Roskilde Kongrescenter. 

Derudover har jeg også tidligere varmet op for Lasse Rimmer, Heino Hansen, Thomas Warberg, Simon Talbot, Torben Chris og mange flere. 

Hvorfor jeg er det rette valg som din underholdning til fødselsdag?

Ved at vælge mig som din komiker til fødselsdag, vælger du en komiker med en brændende passion for sit fag og som altid arbejder for at gøre din fødselsdag endnu bedre!

Jeg har levet af stand-up siden september 2021 og har en klar forventning samt en drøm om at gøre det de næste mange år. 

Det kan man kun i min optik, ved at være dygtig til sit arbejde, serviceminded og derved ved at have en masse glade kunder. 

Så hvis en komiker til fødselsdag med en passion for det at underholde og glæde andre mennesker med grinet lyder som noget for dig, så vil jeg glæde mig til at høre fra dig! 

Du kan kontakte mig gennem kontaktformularen her på siden omkring din underholdning til fødselsdag. 

Han er suveræn, kan varmt anbefale ham, han er skide god.

– Lene via Eventzonen
Niclas Vingaard

Personlig & Sjov Underholdning Til Fødselsdag

Når man vælger at booke underholdning til fødselsdag, er det essentielt og afgørende at man får et indslag der er tilpasset selskabet og som kan fortsætte i den humor som gæsterne har. 

Jeg bestræber mig af samme årsag, derfor altid på at møde jer hvor i er og tilrettelægger min optræden, samt materiale efter noget der vil skabe genkendelighed hos gæsterne. 

Når man vælger at booke komiker til fødselsdag eller et andet indslag som underholdning til fødselsdag, er der ofte et stort ønske om at det skal være personligt og målrettet underholdning til aftenens hovedperson. 

For at kunne gøre indslaget så personligt som muligt tager jeg gerne mod ekstra noter om hovedperson(er). Det kan være alt fra sjove historier, karriere, mærkværdige ting ved vedkommende og meget andet. Jeg garanterer ikke at jeg bruger det, men jeg tager altid gerne imod noter. 

Jeg kigger altid noter igennem og arbejder med det for at se om jeg kan få noget sjovt og målrettet, personligt materiale til hovedpersonen ud af det. 

Så hvis du ønsker et ekstra personligt og sjovt indslag som underholdning til fødselsdag, skal du være velkommen til at kontakte mig! 

Jeg kan kontaktes gennem kontaktformularen her på siden og vender tilbage på din forespørgsel med et skræddersyet tilbud.

Anmeldelser af underholdning

Hvad kan jeg ellers bookes til?

Underholdning til konfirmation

Giv konfirmanden en speciel gave

Til konfirmationer er der mennesker i alle aldre. De yngste sidder måske endda med ble, mens de ældste måske endda også bruger ble. Det kan derfor være et svært publikum at fange. Jeg har derfor lavet et skræddersyet konfirmationssæt hvor konfirmanden er i fokus. For er der noget som kan samle gæsterne om noget - så er det konfirmanden. Det er en quiz om kristendommen og ting som konfirmanden burde have lært under konfirmationsforberedelserne, men så de færreste ved. Så har jeg selvfølgelig nogen fjollede spørgsmål om kristendomme, præmier til konfirmanden for at svare rigtigt og massere af sjove jokes. Så hvis du ønsker et personligt og skræddersyet konfirmations underholdning - Så er jeg den rette for dig.
Læs mere

Underholdning til bryllup

Giv brudeparret en speciel gave

Til bryllupper er der altid fantastisk stemning og derfor kan en komiker altid give stemningen et ekstra løft. At få et en komiker ud giver brudeparret en ekstra sjov gave som de vil huske mange år senere når de tænker på de mange magiske ting der skete til deres bryllup. Glæd dine nærmeste og book en rutineret komiker til et bryllup.
Læs mere

Underholdning til firmafest

Glæd dine kolleger med en komiker

Hvis du skal holde en firmafest og ønsker at give din kollega en ekstra sjov overraskelse.. Så er jeg et godt forslag! Jeg har optrådt til et utal af firmafester og ved præcis hvordan de skal håndteres for at give dig og dine kollegaer det bedste indslag.
Læs mere

Book underholdning til fødselsdag

Så hvis du står og mangler en dygtig og ihærdig komiker der brænder for at gøre din fest bedre og glæde dine gæster med et sjovt indslag – Ja så synes jeg faktisk selv at jeg kunne være et godt bud på det du søger. 

Jeg skræddersyer alle mine tilbud til de specifikke forespørgsler så du får et unikt og personligt tilbud på din forespørgsel. 

 Kontakt mig gerne gennem nedenstående kontaktformular. Måske er jeg lige den komiker til fødselsdag du står og mangler.

Book Underholdning Til Fødselsdag – Book Niclas Vingaard

Komiker der optræder
underholdning til konfirmation