Underholdning til fødselsdag

Hej. Jeg hedder Niclas Vingaard og jeg er stand-up komiker. Jeg er din garanti for en fantastisk overraskelse som underholdning til fødselsdag.

Du kan kontakte mig gennem kontaktformularen eller på info@niclasvingaard.dk.

Referencer

Se videoer med Niclas

Afspil video

Komiker Til Fødselsdag

Står du og mangler et sjovt indslag som underholdning til fødselsdag?

Så har du fundet den helt rette komiker til din fødselsdag! Jeg har over 1000 shows erfaring og 200+ privatfester i bagagen. Jeg ved derfor lige præcis hvordan i får det sjoveste indslag til jeres fødselsdag!

Jeg er altid i øjenhøjde med mit publikum når jeg optræder, så jeg er sikker på altid at kunne møde jer hvor i er. På den måde kan jeg sikrer i får noget i selv kan genkende og som i med garanti vil holde jer på maven af grin over.

Jeg sikrer jer et sjovt indslag

Jeg tilpasser også altid mit materiale efter jeres anledning og de gæster som er til festen. Du skal ved at vælge mig derfor ikke være nervøs for at få en ud der laver det samme indslag til en 20 års fødselsdag som til en 60 års. Jeg giver altid en personlig og skræddersyet optræden til jer, så i får den sjoveste oplevelse.

Så hvis det lyder som noget du kan bruge, er du meget velkommen til at kontakte mig gennem kontaktformularen eller på info@niclasvingaard.dk.

Underholdning Til Fødselsdag Med Grinegaranti

Når man vælger at booke noget underholdning til fødselsdag for voksne, er det vigtigt at det man booker lever op til ens forventninger, er nærværende og ikke mindst sjovt. Så indslaget kan give gæsterne en ekstra oplevelse de vil huske resten af festen.

Jeg har over 1000 optrædeners erfaring og har over 200 privatfester som din i rygsækken. Ved at booke mig som din komiker til fødselsdag får du derfor ikke en uerfaren komiker der ikke ved hvordan man giver jer et godt show.

En talentfuld komiker med rutine

Du får i stedet en ung, men samtidig også yderst rutineret komiker der har et gennemtestet bagkatalog af sjovt materiale der er tilpasset lige præcis jeres fest. Så i får en underholdning til fødselsdag i vil huske i meget lang tid.

Over 200 optrædener til privatfester gør at jeg kan tilpasse min optræden til jer, så jeg altid kan levere materiale der rammer publikum hvad end gennemsnitsalderen er 55 eller 25 år.

Så hvis du ønsker en erfaren og fantastisk sjov komiker med et alsidigt bagkatalog som underholdning til din fødselsdag – Ja så glæder jeg mig til at høre fra dig!

Du kan kontakte mig gennem ovenstående kontaktformular eller på info@niclasvingaard.dk.

image0

+1000 optrædeners erfaring

Jeg har siden min debut optrådt mere end 1000 gange og til over 200 privatfester. 

Jeg er derfor godt rustet til at kunne give dig lige præcis den underholdning til fødselsdag du ønsker!

Holgerdanske-8

+5000 glade kunder og gæster

Mere end 5000 glade kunder og publikummer kan ikke tage fejl. Men hvis du godt selv lige vil sikre dig, har jeg lavet et udsnit af nogen af mine anmeldelser fra fødselsdage på siden her. 

Anmeldelserne er her for at du kan få et indtryk af hvad du får ved at booke mig som din komiker til fødselsdag.

Holgerdanske-10

skræddersyet tilbud på underholdning til fest

Hvis en rutineret komiker med flere tusinde gode referencer bag sig lyder som noget du ønsker skal stå for underholdning til fødselsdag – Så hører jeg gerne fra dig!

Jeg både rådgiver og vejleder dig også gerne omkring hvad der vil give den optimale fødselsdags underholdning.

Du kan kontakte mig gennem kontaktformularen eller på info@niclasvingaard.dk.

Niclas Vingaard - Hvem er jeg?

Jeg er en ung spirende stand-up komiker fra Køge af, men nu bosat på Amager. 

Jeg debuterede som komiker i august 2017 har sidenhen haft over 1000 optrædener og været fast inventar på adskillige prominente scener. 

Jeg har altid siden jeg var barn, elsket at få andre til at grine. At gøre andre glade og gøre deres humør endnu bedre er min helt store drivkraft som komiker. Jeg elsker at få andre til at grine og det har altid været en drøm at få lov at leve af det. 

Drevet af passion

Efter min første optræden blev jeg forelsket i stand-up og fast besluttet på at gøre comedy til min levevej. For findes der noget bedre end at leve af at glæde andre? Ikke for mig ihvertfald.

Jeg har siden min debut i august 2017 optrådt fast og målrettet, hvilket har gjort at jeg i september 2021 begyndte at leve af stand-up. Jeg har en ubeskrivelig kærlighed til stand-up og en brændende passion for at gøre hver en optræden endnu bedre – Så du får lidt mere med hver gang.

En komiker med erfaring i det meste

Jeg har gennem tiden optrådt på alt fra de helt små, lokale scener hvor der nogen gange kun er 6-7 publikummer (det er en speciel oplevelse), og helt op til Comedy Zoo, Portalen i Greve, Århus Musikhus, Bremen Teater samt Roskilde Kongrescenter. 

Derudover har jeg også tidligere varmet op for Anders Matthesen, Lasse Rimmer, Heino Hansen, Thomas Warberg, Simon Talbot, Torben Chris og mange flere. 

Hvorfor jeg er det rette valg som din underholdning til fødselsdag?

Ved at vælge mig som din komiker til fødselsdag, vælger du en komiker med en brændende passion for sit fag og som uden tvivl vil kunne gøre din fødselsdag endnu bedre!

Jeg har levet af stand-up siden september 2021 og har en klar forventning om at gøre det de næste mange år.

Det kan man kun i min optik, ved at være dygtig til sit arbejde, professionel og derved have en masse glade kunder.

Så hvis en komiker til fødselsdag med en passion for det at underholde og glæde andre mennesker med grinet lyder som noget for dig, så vil jeg glæde mig til at høre fra dig!

Du kan kontakte mig gennem kontaktformularen her på siden eller info@niclasvingaard.dk omkring din underholdning til fødselsdag.

Han er suveræn, kan varmt anbefale ham, han er skide god.

– Lene via Eventzonen
Niclas Vingaard

Personlig & Sjov Underholdning Til Fødselsdag

Når man vælger at booke underholdning til fødselsdag, er det essentielt og afgørende at man får et indslag der er tilpasset selskabet og som kan fortsætte i den humor som gæsterne har.

Af samme årsag møder jeg altid jer hvor i er og tilrettelægger min optræden, samt materiale efter noget der vil skabe genkendelighed hos gæsterne. Noget som jeg ved vil falde i jeres humor og sikre i får en sjov aften.

Når man vælger at booke komiker til fødselsdag eller et andet indslag som underholdning til fødselsdag, er der ofte et stort ønske om at det skal være personligt og målrettet underholdning til aftenens hovedperson.

Et indslag målrettet jer

For at kunne gøre indslaget så personligt som muligt tager jeg gerne mod ekstra noter om hovedperson(er). Det kan være alt fra sjove historier, karriere, mærkværdige ting ved vedkommende og meget andet. Jeg garanterer ikke at jeg bruger det, men jeg tager altid gerne imod noter.

Jeg kigger altid noter igennem og arbejder med det for at se om jeg kan få noget sjovt og målrettet, personligt materiale til hovedpersonen ud af det.

Så hvis du ønsker et ekstra personligt og sjovt indslag som underholdning til fødselsdag, skal du være velkommen til at kontakte mig!

Jeg kan kontaktes gennem kontaktformularen her på siden eller på info@niclasvingaard.dk.

Anmeldelser af underholdning

Hvad kan jeg ellers bookes til?

Underholdning til konfirmation

Giv konfirmanden en speciel gave

Til konfirmationer er der mennesker i alle aldre. De yngste sidder måske endda med ble, mens de ældste måske endda også bruger ble. Det kan derfor være et svært publikum at fange. Jeg har derfor lavet et skræddersyet konfirmationssæt hvor konfirmanden er i fokus. For er der noget som kan samle gæsterne om noget - så er det konfirmanden. Det er en quiz om kristendommen og ting som konfirmanden burde have lært under konfirmationsforberedelserne, men så de færreste ved. Så har jeg selvfølgelig nogen fjollede spørgsmål om kristendomme, præmier til konfirmanden for at svare rigtigt og massere af sjove jokes. Så hvis du ønsker et personligt og skræddersyet konfirmations underholdning - Så er jeg den rette for dig.
Læs mere

Underholdning til bryllup

Giv brudeparret en speciel gave

Til bryllupper er der altid fantastisk stemning og derfor kan en komiker altid give stemningen et ekstra løft. At få et en komiker ud giver brudeparret en ekstra sjov gave som de vil huske mange år senere når de tænker på de mange magiske ting der skete til deres bryllup. Glæd dine nærmeste og book en rutineret komiker til et bryllup.
Læs mere

Underholdning til firmafest

Glæd dine kolleger med en komiker

Hvis du skal holde en firmafest og ønsker at give din kollega en ekstra sjov overraskelse.. Så er jeg et godt forslag! Jeg har optrådt til et utal af firmafester og ved præcis hvordan de skal håndteres for at give dig og dine kollegaer det bedste indslag.
Læs mere

Book underholdning til fødselsdag

Så hvis du står og mangler en dygtig og talentfuld komiker der med garanti kan glæde dine gæster med et sjovt indslag – Ja så synes jeg faktisk selv at jeg kunne være et godt bud på det du søger.

Jeg skræddersyer alle mine tilbud til de specifikke forespørgsler så du får et unikt og personligt tilbud på din forespørgsel.

Kontakt mig gerne gennem nedenstående kontaktformular eller på info@niclasvingaard.dk. Måske er jeg lige den komiker til fødselsdag du står og mangler.

Book Underholdning Til Fødselsdag – Book Niclas Vingaard

underholdning til konfirmation

Indhent et tilbud