Foredrag - Fra Fejl Til Succes

Hej. Jeg hedder Niclas Vingaard og jeg er foredragsholder samt stand-up komiker. Jeg holder foredrag for skoleelever i alderen 13-18 år om uddannelse, karriere og det at turde fejle.

Her på siden kan du læse mere om foredraget, læringsformål, anmeldelser mm.

Du kan kontakte mig gennem kontaktformularen eller på foredrag@niclasvingaard.dk hvor jeg sidder klar til at give dig et skræddersyet tilbud.

Foredrag Til Skoler

Uddannelse. Karriere. Hvilket studie skal jeg søge? Hvad vil jeg være? Hvad kunne jeg godt tænke mig? Det er spørgsmål unge stiller sig selv ofte, og som flere og flere finder sværere og sværere at besvare. 

Det er et emne som fylder meget hjemme hos familierne, og endnu mere i de unges hoveder. Det er noget der får elever til at give op, da man frygter at vælge forkert. For hvad nu hvis man vælger forkert?

Hvad er foredraget bygget på?

Fra Fejl Til Succes er et foredrag bygget på en lang historie på over 5 år om hvordan jeg valgte at dedikere mit liv til at lave stand-up comedy, og hvordan jeg blev modarbejdet fra alle sider.

Foredraget er bygget op om min egen historie og min vej ind i comedybranchen. Foredraget handler om hvordan min omgangskreds, både mine nærmeste, men også fremmede modarbejdede og forsøgte at stoppe mig i at nå sin drøm. 

Foredraget er derfor lavet ud fra en sand historie, og blevet testet på adskillige skoler og klasser for at gøre foredraget så relevant og lærerigt som muligt for eleverne.

Foredrag Til Skoler Om Uddannelse & Karriere

Fra Fejl Til Succes er et foredrag som skal hjælpe og inspirere unge elever, til at finde ud af hvad lige præcis deres drøm er, og motivere dem til at forfølge den.

Jeg har en drøm om at inspirere unge til at forfølge lige præcis deres drøm, og understrege at det er okay at lave fejl mens man prøver. Foredraget bygger på at fejl er det man bygger en karriere på. Jeg lægger stor vægt på, at man godt kan lave fejl undervejs, uden at man selv ’’er en fejl’’.

Alle unge kender til frustrationen om ikke at vide hvad man skal uddanne sig som, og det er her foredraget passer godt ind til at give eleverne mere selvtillid og gøre deres valg for dem, lettere.

Hvem henvender foredraget sig til?

Mit foredrag appellerer bredt, da det kan ramme både den elev som allerede går og har en drøm, og måske mangler et skub til at forfølge sin drøm. Samtidigt kan foredraget også gavne dem som er i vildrede over deres fremtid og hvad de skal. 

Hvor foredraget kan inspirere eleven til at finde ud af, hvad de virkelig går og drømmer om. Foredraget vil derfor gavne eleverne da det kan være en hjælpende hånd til at vælge den rigtige uddannelse, og udvælge hvad de selv går og drømmer om.

Med humoren på den ene side, som jeg føler jeg har et tydeligt talent for, men den hårde modgang og at ingen andre end mig, tror på min drøm, gør at jeg har et budskab på hjerte til alle de elever der ikke ved hvad de skal. Eller som måske ved det, men ikke tør tage springet. Jeg tager udgangspunkt i mine egne oplevelser og hvordan jeg har håndteret den modgang der ramte mig. 

image0

Over 1000 optrædeners erfaring

Jeg har siden jeg begyndte at optræde, haft over 1000 optrædener og ved derfor hvordan man skaber et levende foredrag der sikrer elevernes opmærksomhed og at de er modtagelige overfor budskabet.

Holgerdanske-8

+1000 glade lærere og elever

Med 1000+ tilfredse lærere og elever er der selvfølgelig også kommet nogen anmeldelser undervejs fra både elever og lærere på skrift. Du vil derfor her på siden kunne læse en stor stak anmeldelser fra tidligere elever og lærere der fortæller hvad deres oplevelse har været ved at opleve mit foredrag.

Holgerdanske-10

tilbud på foredrag til skoler

Så hvis du ønsker en erfaren, levende og dygtig foredragsholder med en passion for at hjælpe andre – Så kunne mit foredrag godt være noget for dig. 

Du kan kontakte mig på min mail foredrag@niclasvingaard.dk eller på mit telefon nr. 42 15 33 58. Det er også en mulighed at udfylde kontaktformularen.

Niclas Vingaard - Hvem er jeg?

Jeg er blevet beskrevet af andre som en hastigt voksende stand-up komet på den danske scene. Siden jeg debuterede med stand-up i august 2017 har jeg optrådt over 1000 gange, hvor jeg blandt andet har varmet op for nogen af landets største komikere såsom; Anders Matthesen, Torben Chris, Lasse Rimmer, Heino Hansen og Simon Talbot.

Mere end ''kun'' en komiker

Udover selv at optræde, har jeg også egen virksomhed med min partner, hvor vi arrangerer comedy events. Vi har haft dette foretagende siden 2019 og har allerede +20 spillesteder vi arrangerer events på. Vi har formået at sælge flere tusind billetter og hyret store navne som Brian Mørk, Thomas Hartmann, Christian Fuhlendorff og Jacob Taarnhøj.

Mine evner til at lave events er også årsagen til at jeg i en alder af 23, blev headhuntet til et bureau for at være ansvarlig for deres events.

Jeg lever mit drømmeliv

Jeg har været heldig (og lidt dygtig) nok til at have optrådt på nogen af Danmarks største scener som blandt andet tæller; Bremen Teater, Århus Musikhus, Magasinet i Odense, Comedy Zoo, Portalen Greve og Vejle Musikteater.

Min vej derhen til hvor jeg er i dag har dog ikke været nem og det har været en kamp alene at nå dertil hvor jeg er i dag. Min komikerdrøm mødte fra starten af modstand fra stort set alle sider og mine nærmeste forsøgte at stoppe mig. 

At fortsætte har dog været den bedste beslutning jeg nogensinde har truffet og jeg lever nu det liv jeg som teenager drømte om at have. 

Hvorfor holder jeg foredrag for skoler?

Jeg har skabt mit foredrag til skoler, ved navn Fra Fejl Til Succes, fordi jeg ønsker at være den støtte for unge som jeg selv manglede. 

Jeg vil gerne motivere og hjælpe andre unge mennesker til at have en større tro på sig selv og jagte sin drøm. 

Hele foredraget er bygget op om min historie og den modstand jeg mødte, og hvordan man håndterer den. Foredraget er derfor bygget om omkring alt det jeg ville ønske jeg havde vidst. Den støtte jeg manglede vil jeg derfor gerne være for unge i dag. 

Det var rigtig inspirerende og sjovt. Virkelig godt.

– William fra Dyssegårdskolen
Niclas Vingaard

Foredrag For Skoler - Læringsformål

Foredraget er skabt og målrettet mod udskolingen på folkeskoler, 10. klasser, efterskoler samt gymnasier og handelsskoler mm. Da foredraget omhandler ens fremtidige uddannelse og hvilke overvejelser man skal gøre sig, er det meget relevant for denne målgruppe da det er de valg de står overfor i den nærmeste fremtid.

Foredragets målgruppe

Foredraget er skræddersyet til den målgruppe og rammer både de yngste i 7. klasse, men også de ældste på gymnasier og handelsskoler. Foredraget kan tilpasses forskellige publikums størrelser, men fungerer optimalt foran en større forsamling, fx en hel årgang eller hele skolen.

Nedenstående findes forskellige læringsmål for eleverne som vil blive opfyldt via foredraget. De forskellige læringsmål tilknytter sig emnet studievejledning, men kan også benyttes i faget Dansk.

 

Eleven vil efter foredraget kunne:

Anmeldelser fra foredrag

Praksis og tidsforløb

Selve forløbet kan planlægges af den enkelte lærer/klasse. Foredraget varer omkring 45-60 min inklusiv tid til at eleverne efterfølgende kan få lov til at stille spørgsmål. Det er også en mulighed at få noget ren stand-up til sidst i foredraget, for at give eleverne den bedste mulige oplevelse, samt inspirere dem ved at vise hvordan jeg arbejder med min karriere og fremtid.

Foredraget kan både ligge i starten af et undervisningsforløb eller til sidst i forløbet. Det er noget som den enkelte lærer selv kan planlægge. Selve foredragets afvikling, hvor lang tid det skal tage og om der skal tilvælges stand-up til sidst aftales individuelt, så frem det ønskes. Derfor rummer foredraget en stor frihed og lærerfaglig mulighed for selv at planlægge projektet.

Hvad kan jeg ellers bookes til?

Underholdning til firmafest

Glæd dine kolleger med en komiker

Hvis du skal holde en firmafest og ønsker at give din kollega en ekstra sjov overraskelse.. Så er jeg et godt forslag! Jeg har optrådt til et utal af firmafester og ved præcis hvordan de skal håndteres for at give dig og dine kollegaer det bedste indslag.
Læs mere

Underholdning til bryllup

Giv brudeparret en speciel gave

Til bryllupper er der altid fantastisk stemning og derfor kan en komiker altid give stemningen et ekstra løft. At få et en komiker ud giver brudeparret en ekstra sjov gave som de vil huske mange år senere når de tænker på de mange magiske ting der skete til deres bryllup. Glæd dine nærmeste og book en rutineret komiker til et bryllup.
Læs mere

Underholdning til fødselsdag

Giv fødselaren og gæsterne en ekstra sjov gave

Jeg bliver ofte booket til fødselsdage for at give både hovedpersonen og resten af gæsterne en sjov overraskelse de fælles kan grine af. En komiker til en fødselsdag er som persille sovs til stegt flæsk - en perfekt kombination man ikke skal undvære.
Læs mere

Book Mit Foredrag Til Din Skole

Så hvis du står og ønsker et levende, motiverende foredrag med en autentisk historie og ildsjæl til at fortælle den – Ja så synes jeg faktisk selv at jeg godt kunne være et godt forslag.

Jeg skræddersyer alle mine tilbud til de specifikke forespørgsler så du får et unikt og personligt tilbud på din forespørgsel.

Du kan kontakte mig op foredrag@niclasvingaard.dk eller på 42 15 33 58. Du kan også udfylde min kontaktformular og så kontakter jeg dig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Og hvem ved, måske er jeg lige den foredragsholder du står og mangler.

Komiker der optræder
foredrag for skoler

Indhent et tilbud